Ataşehir Yenisahra'da "Av Mevsimi" Danışmanının Kurbanlık Kavgası

Şenen Şen ve Cem Yılmaz'ın başrollerini paylaştığı "Av Mevsimi" adlı filmin danışmanı ve Oyuncusu eski cinayet masası polisi Hasan Dinç ve eşi, Ataşehir'de kurbanlık pazarını kiralayanlar ile kavga etti.

Ataşehir Yenisahra'da

Şenen Şen ve Cem Yılmaz'ın başrollerini paylaştığı "Av Mevsimi" adlı filmin danışmanı ve Oyuncusu eski cinayet masası polisi Hasan Dinç ve eşi, Ataşehir'de kurbanlık pazarını kiralayanlar ile kavga etti.

Ataşehir'de Kurbanlık Kavgası

Şenen Şen ve Cem Yılmaz'ın başrollerini paylaştığı "Av Mevsimi" adlı filmin danışmanı ve Oyuncusu eski cinayet masası polisi Hasan Dinç ve eşi, Ataşehir'de satmak için getirdikleri kurbanlık hayvanlardan birinin rehin alındığını iddia ederek, kurbanlık pazarını kiralayanlar ile kavga etti. Sopalarında kullanıldığı kavgayı polis güçlükle ayırdı.

Av Mevsimi adlı filmde oynayan ve danışmanlığını yapan emekli cinayet masası polisi Hasan Dinç, Çankırı'dan getirdiği kurbanlıklar için Yenisahra'da bir çadır kiraladı. İddiaya göre satamadığı kurbanlıkları Çankırı'ya götürmek isteyen Dinç'in, pazar yerini kiralayanlar, kendilerine ödemesi gereken ücreti ödemediği gerekçesiyle 1 büyükbaş hayvanı rehin aldı ve diğerlerinin kamyona yüklenmesine izin vermedi. Eşi Şadiye Dinç ve oğluyla gece saatlerinde pazar yerine gelerek rehin alındığını iddia ettiği kurbanlık hayvanı geri almak istedi. Pazar yerini belediyeden kiralayanlar ise Hasan Dinç ve eşine engel olmak istedi. Bu sırada Dinç ve eşi ile kurbanlık pazarının kiracıları arasında arbede yaşandı.

Polisin araya girmesiyle güçlükle yatıştırılan kavganın ardından taraflar, ifadelerinin alınması için Ataşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü Örnek Polis Merkezi'ne götürüldü. Hasan Dinç pazar yeri için 4 Bin TL ödediği halde kurbanlık olarak getirdiği hayvanların rehin alındıkların iddia ederken, pazar yerini kiraya verenler ise Dinç'in ödemesi gereken tutarı ödemediğini bunun için kurbanlıkları vermek istemediklerini ifade ettiler. Tarafların birbirlerinden şikayetçi oldu.  

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER