Ataşehir Kent Konseyi'nden Deniz Gezmiş'te Çevre Etkinliği

Ataşehir Kent Konseyi'nin organize ettiği, 'Atölye Çalışması' Dünya Çevre Haftası etkinlikleri 'Çevre Şenliği' kapsamında, çevre bilincinin geliştirilmesi için Ataşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü'nün desteği ile Deniz Gezmiş Parkı'nda yapıldı.

Ataşehir Kent Konseyi'nden Deniz Gezmiş'te Çevre Etkinliği

          
        Ataşehir Kent Konseyi'nden Deniz Gezmiş'te  Çevre Etkinliği

       
         Recep KENAN/Atasehirweb.com
    Dünya Çevre Haftası etkinlikleri 'Çevre Şenliği' kapsamında, çevre bilincinin geliştirilmesi için Ataşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü tarafından desteklenen, Ataşehir Kent Konseyi'nin organize ettiği, 'Atölye Çalışması' Deniz Gezmiş Parkı'nda gerçekleştirildi.

    Ataşehir Deniz Gezmiş Parkı'nda çocuklar, gönüllü öğretmenleri gözetiminde gruplar halinde çeşitli alanlarda atölye çalışmaları yaptılar.

   Ataşehir Kent Konseyi Genel Sekreteri Turan Dolu; Organizasyonun tamamının tasarımının çocuklara ait olduğunu, çocukların etkinliğin sadece uygulama aşamasında yetişkinlerden destek aldıklarını ifade etti.

       Ataşehir Kent Konseyi Çocuk Meclisi üyelerinden Alara Tuncer'in açılış konuşması sonrası Halkoyunları ekibi gösteri yaptı. Devamında Alara Tuncer sosyal sorumluluk projesi "BİR DAMLA SEVGİ UMUTLAR SOLMASIN" adlı standında arkadaşlarına kitap dağıttı. 


            RESİMLER İÇİN TIKLAYINIZ

    Atölye çalışmasının başlaması ile gruplar gönüllü öğretmenler gözetiminde faaliyetlerini sürdürdüler.
   
     Telden Heykel, Resim, Drama, Kilden heykel, Satranç dallarında atölye çalışmaları yapıldı. 

     Ataşehir Belediye Başkan Vekili ve Belediye Meclisi Üyesi İnci Beşpınar, Belediye Meclis Üyeleri Hüseyin Culha,  Vecihi Tunca, CHP Ataşehir İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri Hüseyin Turgut ve Hasret Gönül Aykan'ın da katılarak destek verdikleri etkinliklere, ilerleyen saatlerde; Animasyon, Serbest Kürsü, Çevre temalı çeşitli oyun ve Yarışmalar ile Müzik, Halkoyunları ve dans gösterileri ile devam edildi.

Güncelleme Tarihi: 30 Mayıs 2012, 22:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER