Ataşehir'den Bayırbucak Türkmenlerine yardım

Ataşehirgücü Spor Kulübü ve İHH İnsani Yardım Vakfı tarafından düzenlenen yardım kampanyasında toplanan yardımlar 4 TIR olarak, dualarla İstanbul dan Hatay’a uğurlandı.

Ataşehir'den  Bayırbucak Türkmenlerine yardım
Ataşehir'den  Bayırbucak Türkmenlerine yardım 

Ataşehirgücü Spor Kulübü ve İHH İnsani Yardım Vakfı tarafından düzenlenen yardım kampanyasında toplanan yardımlar 4 TIR olarak, dualarla İstanbul dan Hatay’a uğurlandı.
Bayırbucak Türkmenleri için Eğitim Bir Sen İstanbul 3 No’lu Şubesi, Ensar Vakfı Ataşehir Şubesi, Ataşehirgücü Spor Kulübü ve İHH İnsani Yardım Vakfı tarafından düzenlenen yardım kampanyasında toplanan yardımlar 4 TIR olarak, dualarla İstanbul dan Hatay’a uğurlandı.

Ataşehir Kaymakamı Zafer Karamehmetoğlu, Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanı Av. Naim Yağcı,  Ataşehir Belediyesi Meclis Üyesi Saim Başkan, Ataşehirgücü Spor Kulübü Başkanı Mahmut Kavak, Eğitim Bir Sen 3 No’lu Şube Yönetimi ve İlçe başkanları ile birçok hayırseverin katıldığı uğurlama programı Ataşehir Mirkelam Dinlenme Tesislerinde yapıldı. Ataşehir Kaymakamı Zafer Karamehmetoğlu, Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanı Naim Yağcı ve Ensar Vakfı Ataşehir Başkanı Mikayil Bektaş kısa birer konuşma yaptılar. Eğitim-Bir-Sen İstanbul 3 No'lu Şube Başkanı Erol Ermiş'in okuduğu basın bildirisi sonrasında dualar eşliğinde “MERHAMET TIRLARI” toplanan yardımları Bayırbucak Türkmenlerine ulaştırılmak üzere yola çıktı.

Ataşehir Kaymakamı Zafer Karamehmetoğlu: “Türkiye dünya mazlumlarının umududur. Nerede bir zulüm varsa bu millet orada yaraları dindirmek ve acıyı paylaşmak için var. Katkısı bulunanları tebrik ediyorum.” dedi. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109