Ataşehir Belediye Meclsi'nde Gergin Oturum

Ataşehir Belediye Meclisi'inde yapılan oturumda Ak partili meclis üyelerinin önerge vermeleri üzerine, Başkan Battal İlgezdi meclisi üyelerine açıklama yaptığı oturumda tartışma çıktıı.

 Ataşehir Belediye Meclsi'nde Gergin Oturum

  Recep Kenen/Ataşehirwe.com

 Ataşehir Belediye Meclsi'nde Gergin Oturum 

Ataşehir Belediye Meclisi'inde yapılan oturumda Ak partili meclis üyelerinin önerge vermeleri üzerine, Başkan Battal İlgezdi  meclisi üyelerine açıklama yapmak için söz aldığı sırada tartışma çıktı. 

Belediye Meclisi'inde; basında çıkan, Başkan İlgezdi'nin haksız kazanç iddaları ile ilgili araştırma komisyonu kurulması ve açıklama yapılması konusunda Ak Parti gurubunun önerge teklifi görüşüldü. 


Açıklama isteği üzerine kürsüye gelen Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi; hakkında son günlerde bazı basın organlarında çıkan haberlerle ilgili Belediye meclisine açıklama yaptı.

Ak Parti Meclis Gurubu'nun verdiği "Araştırma Komisyonu" kurulsun önergesi ve söz konusu haberle ile ilgili, Belediye Meclisi'nde açıklamalarda bulundu.

Başkan İlgezdi, son günlerde basında çıkan haberler üzerine; verilmeyecek hesabı olmadığını, mal beyanı veren belediye başkanı olduğunu, İçişleri Bakanlığı'nın denetim yaptığını ve anlının açık yüzü pak olduğun söyledi.

Yalan yayınları yapanlar hakkında yasal yollara başvuracağını söyleyen İlgezdi; hakkımda her türlü denetleme yollarını deniyorlar, eğer bir açığımı bulsalardı şimdiye kadar çoktan ortaya çıkartılırdı, benim sizden ricam bu gayretlerinizin bir kısmını da Ataşehir'in imar için harcayın dedi. 

Başkan İlgezdi'nin  açıklamasından sonra oturumda belediye bütçe görüşmeleri ile diğer gündem maddelerinin görüşmelerine devam edildi.

 

Güncelleme Tarihi: 08 Mayıs 2012, 22:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER