Ali Coşkun ve eşi Ayla Coşkun, tam gün Ataşehir turu gerçekleştirdi.

ALİ COŞKUN: "ATAŞEHİRLİ KOMŞULARIMIZ GÜNLÜK YAŞAMLARINDA ATAŞEHİR BELEDİYESİ’NİN SUNACAĞI KONFORU HİSSEDECEKLER"

Ali Coşkun ve eşi Ayla Coşkun, tam gün Ataşehir turu gerçekleştirdi.

Ali Coşkun ve eşi Ayla Coşkun, tam gün Ataşehir turu gerçekleştirdi.

ALİ COŞKUN: "ATAŞEHİRLİ KOMŞULARIMIZ GÜNLÜK YAŞAMLARINDA ATAŞEHİR BELEDİYESİ’NİN SUNACAĞI KONFORU HİSSEDECEKLER"

İYİ Parti Ataşehir Belediye Başkan adayı Ali Coşkun ve eşi Ayla Coşkun, tam gün Ataşehir turu gerçekleştirdi. Coşkun ailesine İYİ Parti Ataşehir İlçe Başkanı Bora Yörükoğlu, İYİ Parti Ataşehir Meclis Üyesi adayları ve parti üyeleri eşlik etti. İki çocuk sahibi Coşkun çifti en çok çocuklarla vakit geçirdi.

ÇOŞKUN AİLESİ ÇOCUKLARIN DİLİNDEN KONUŞUYOR

Yerel seçimlere sayılı günler kala 'Ataşehir Belediyesi’ni kim yönetecek?' sorusu cevap aramaya devam ediyor. Siyasi parti adayları seçim çalışmalarına hız verdiği son günlerde İYİ Parti Ataşehir Belediye Başkan adayı Ali Coşkun, bugün Yeni Sahra Mahallesi’nde bulunan semt pazarıyla güne başladı. Başkan Coşkun, Yeni Sahra Gençlik Kulübünü de ziyaret ettiği mahallede, semt sakinlerinin sorunlarını dinledi. Tek tek vatandaşlarla fotoğraf çektiren Başkan Ali Coşkun ve eşi Ayla Coşkun'un çocuklarla kurdukları ilişki dikkat çekti.

Ali Coşkun teşkilatından aldığı destekle semt pazarında oluşturduğu kalabalık için pazar esnafına, “İnşallah bizim tezgahınızın önünde oluşturduğumuz kalabalık Ramazan ayının bereketiyle tezgahınıza yansır.” ifadelerini kullandı.

“SOSYAL BELEDİYECİLİĞİ ATAŞEHİRLİ KOMŞULARIMLA TANIŞTIRACAĞIM”

Fiyatlarıyla el yakan pazar tezgahları için vatandaşlarla istişarede bulunan Başkan Ali Coşkun emekli bir mahalle sakiniyle konuşarak şunları söyledi: “Türkiye için, İstanbul için söz veremem; ama size söz veriyorum. Ataşehir’de yaşayan tüm emekliler, pazar tezgahlarından rahatlıkla alışveriş yapacak hale gelecek. Ataşehir’de her emekliye koşulsuz, şartsız 2 bin Türk Lirası desteğimiz olacağı gibi, bayramlarda da 5 bin Türk Lirası ikramımız olacak. Ataşehir’den başlatacağımız bu ekonomik rahatlık inşallah diğer ilçelere, illere örnek olacak bir belediyecilik olacak. Sosyal belediyeciliği Ataşehirli komşularımla tanıştıracağım."

"ATAŞEHİRLİ KOMŞULARIMIZ GÜNLÜK YAŞAMLARINDA ATAŞEHİR BELEDİYESİ’NİN SUNACAĞI KONFORU HİSSEDECEK"

Yeni Sahra Mahallesi semt pazarının ardından Fatih Caddesi’ndeki esnaf buluşmasıyla devam eden Başkan Ali Coşkun, esnafla yaptığı sohbette esnafın sorunlarını dinledi. Fatih Caddesi’nin otopark, asayiş ve aydınlatma sorunlarını ekibine not aldıran Başkan Ali Coşkun, “Hazırladığımız tüm projeler, bizlerin de yaşadığı sorunlarla ortaya çıktı. Saatlerce trafikte kaldık. Otopark sorunu yaşadık. Alışveriş yapmak için, yemek yemek için veya bir ihtiyacımızı karşılamak için toplam on yedi mahalleli Ataşehir’de sadece bir yada iki mahallede tüm sorunlarımıza çare bulduk. Ama 1 Nisan tarihinin ardından bu değişecek. Ve her mahallede trafiğe kapalı tavrıyla, tarzıyla isminin hakkını veren Ataşehirli vatandaşlarımıza, komşularımıza layık prestijli caddeler olacak. Çocuklar oyun oynamak için bir toplu taşımaya binip başka bir mahalleye gitmek zorunda kalmayacak. Herkes kendi mahallesinde alışverişini yapacak. Yemeğini yiyecek. Parkında dinlenecek. Otoparkı olacak belediyenin mahallelerde... Ataşehirli komşularımız günlük yaşamlarında Ataşehir Belediyesi’nin sunacağı konforu hissedecek.” şeklinde konuştu.

KAHVE DAVETİNDEN İFTAR DAVETİNE…

Ataşehir’in birçok mahallesiyle devam ettiği turunda Ali Coşkun’un iftar öncesi son durağı Atatürk Mahallesi’nde bulunan Metropol AVM oldu. İYİ Parti Ataşehir teşkilatının kurduğu çadırı ziyaret eden Ali Coşkun’a ilgi yoğundu. İYİ Parti standını ziyaret eden vatandaşlarla sohbet eden Başkan Ali Coşkun, kahve davetini değiştirdi ve Ataşehirli vatandaşları 1 Nisan’da Ataşehir Belediyesi’nde iftar yapmaya davet etti.

İsa Kırım

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER