Ataşehir Siyasetinde Şok Gelişme: Ekrem Köse CHP’den İstifa Etti!

Ataşehir Belediye Meclis Üyesi ve Belediye Başkan Yardımcısı Ekrem Köse, Cumhuriyet Halk Partisi’nden (CHP) istifa ettiğini duyurarak meclisteki görevine bağımsız üye olarak devam edeceğini açıkladı.

Ataşehir Siyasetinde Şok Gelişme

İSTANBUL / ATAŞEHİR VE SİYASET – Ataşehir yerel yönetiminde 10 Ekim 2026 tarihinde yapılacak kritik başkan vekilliği seçimi öncesinde sular durulmuyor. Son dönemde yaşanan adli süreçler ve belediye meclisindeki dengelerin ardından, Ataşehir’in önemli isimlerinden Belediye Başkan Yardımcısı ve Meclis Üyesi Ekrem Köse’den flaş bir karar geldi. Köse, CHP’den istifa ettiğini resmi olarak duyurdu.

Aziz Çubukçu Dualarla Son Yolculuğuna Uğurlandı
Aziz Çubukçu Dualarla Son Yolculuğuna Uğurlandı
İçeriği Görüntüle

Meclisteki Denge ve Dağılım Nasıl Etkilenecek?

  • Bağımsız Devam Kararı: Ekrem Köse'nin istifasıyla birlikte siyasi yoluna Ataşehir Belediye Meclisi'nde bağımsız üye olarak devam edeceği öğrenildi.

  • Seçim Öncesi Kritik Dönemeç: 10 Ekim Cumartesi günü gerçekleştirilecek olan yeni başkan vekilliği seçimi öncesinde gelen bu istifa, meclisteki oy hesaplarını ve parti dengelerini doğrudan etkileyen faktörler arasında yerini aldı.