Bayraktar, Ataşehir'de Hz. Osman Camii"nin Açılışını Yaptı

Bakan Bayraktar İstanbul"da Hz. Osman Camii"nin Açılışını Yaptı, Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, İstanbul Ataşehir"de bulunan Hz. Osman Camii"nin açılışını yaptı.

Bayraktar, Ataşehir'de Hz. Osman Camii
Çevre ve Şehircilik Bakanı Bayraktar, Ataşehir’de Cuma namazı sonrasında Hz. Osman Camii’nin açılışını yaptı. Açılış öncesinde kısa bir konuşma yapan Bayraktar, “Çok güzel ve şirin bir caminin açılışı için buradayız. Cami buraya çok yakıştı.

Geçenlerde Sayın Başbakanımız tarafından açılışı yapılan, Mimar Sinan Camisi’nin hemen karşısında bu caminin açılışını yapıyoruz. Bu camiye dört halifeden birinin ismini verdik” dedi. Aynı zamanda bu caminin bünyesinde bir adet de kuran kursu bulunduğunu söyleyen Bayraktar, “Resmi olarak bu camimizin açılışını ilçe müftümüzle birlikte yapıyoruz.

Sayın Başbakanımızın talimatıyla cami yapmak için dermek kurduk. Mimar Sinan Cami, Hz. Ali Cami, Hz. Osman Cami ve Selmani Farisi Cami ile birlikte 4 camimizi bitirdik inşallah Selahattin Camisi’ni de yapmak istiyoruz” şeklinde konuştu.

Ataşehir Müftülüğü, Adres ve Telefeonları

Güncelleme Tarihi: 09 Kasım 2012, 19:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER