Muhtar Hüseyin Uzun 'Ferhatpaşa Şok Hizmetten Memnun'

Ataşehir Belediyesi’nin mahallelerde uyglamaya başladığı ve 15 günde bir başka mahallede gerçekleştirilecek “Şok Hizmet” uygulaması Ferhatpaşa Mahallesinden başladı.

Muhtar Hüseyin Uzun 'Ferhatpaşa Şok Hizmetten Memnun'
Muhtar Uzun 'Ferhatpaşa Şok Hizmetten Memnun'
Recep Kenan/Ataşehirweb.com

Ataşehir Belediyesi’nin bütün mahallelerde uyglamaya başladığı ve 15 günde bir başka mahallede gerçekleştirilecek “Şok Hizmet” uygulaması Ferhatpaşa Mahallesinden başladı.

Uygulamayı, sonuçlarını ve bölge sakinleri üzerindeki etkisini yerinde görmek için gittiğimiz Ferhatpaşa’da yapılan çalışmaları gördük. Ferhatpaşa mMuhtarı Hüseyin Uzun’un Şok Hizmet uygulaması ile ilgili görüşlerini ve mahalle sakinlerinden gelen tepkileri sorduk. 
 
Ferhatpaşa Muhtarı Hüseyin Uzun’un Ataşehirweb.com ve itvhaber’e yaptığı özel açıklamada uygulamadan memnun olduğunu belirtip mahalle sakinlerinin de belediyenin yerinde hizmet uygulamasını beğendiğini söyledi. Muhtar Uzun açılamasında şunları söyledi:
Belediye Başkanımız Battal İlgezdi’nin bugünkü mahallemizde başladığı uygulaması ‘Mahallelerde Şok Hizmet’ taraması ve yerinde temizlik programı için; Belediye Başkanı’na,  başkan yardımcılarına, ilgili birim müdürlerine, meclis üyelerine ve temizlikçisine teşekkür ediyorum. Ataşehir Belediyesi’nin bu çalışması çok güzel. Hemen her konuda biz mahalle muhtarları ve halkla birlikte hareket ederek sokak sokak halkın sorunlarını yerinde tespit ediyor. Çözümü için sorunlara yerinde müdahale ederek insanları, mahalle sakinlerini ne kadar mutlu ettiğini yakından görüyoruz. 

Bu tür çalışmaların mahallemizde özellikle de parti gözetmeksizin yapılması bizleri daha da sevindiriyor. 



Muhtar Uzun; “Ataşehir’in diğer mahalleler gibi mahallemiz Ferhatpaşa’nın da en önemli sorunu imar. Bölgemizdeki sorunların da temeli imar düşüklüğüdür. Bu sorunumuzun Büyükşehir tarafından bir an önce çözülmesini bekliyoruz.”dedi.
  



Ferhatpaşa Muhtarı Hüseyin Uzun, Artık Büyükşehir Belediyesi’nden imar konusunda yazılı ve sözlü taleplerinin olmayacağını ifade ederek, yaptıkları başvuruların sonuçsuz kaldığını söyledi. “Çalışmalarımız var. İmarınız çıkacak, cek, cak bizi bıktırdı.”diyerek Büyükşehir Belediyesi’ne serzenişte bulunan Muhtar Hüseyin Uzun mahalleli ile birlikte Büyükşehir’in kapısını çalacaklarını belirterek; Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi ve tüm çalışanlara teşekkür ediyor ‘Şok Hizmet’lerin devamını bekliyoruz.”diye konuştu
  

Güncelleme Tarihi: 07 Mart 2013, 07:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109