Hüseyin Avni Mutlu, Ataşehir’de anaokulu'nun açılışını yaptı

Toplumsal Girişim Merkezi’nin (TOGEM) girişimi ve İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nün katkısıyla Ataşehir’deki Çağrıbey İlköğretim Okulu’nda yaptırılan okul öncesi birimin açılışını Vali Mutlu ve Emniyet Müdürü Çapkın yaptı

Hüseyin Avni Mutlu, Ataşehir’de anaokulu'nun açılışını yaptı
Okul öncesi eğitimin Türkiye’de yaygınlaşması için kurulan Toplumsal Girişim Merkezi (TOGEM), Ataşehir’deki bir okulu daha ana sınıfına kavuşturdu.

İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın’ın eşi Nurten Çapkın’ın organize ettiği konser ve etkinliklerden toplanan bağışlar ile yapılan Çağrıbey İlköğretim Okulu’nun okul öncesi biriminin açılış törenine İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu da katıldı.
Törende konuşan Mutlu, çocukların ailelerinin geleceği olduğunu ifade ederek, “Onlar için ne yapsak az. Bugün onları sevindiriyoruz. Arzu ediyoruz ki onların güzel yüzlerinde, güzel gözlerinde tebessüm hiç eksilmesin. TOGEM, Nurten Hanım ve polis eşleri, çocuklarımızın yüzünü güldürmek için güzel bir çalışma başlattılar. Kısa zaman içinde bu okul ve spor kompleksini yavrularımıza teslim ettiler. Okul açılışları gerçekten bize büyük keyif veriyor” dedi.


40 bin polis eşi de katkı sağladı
İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın da, İstanbul’da görevli 40 bin polisin katkısıyla yapılan okul öncesi eğitim biriminin üçüncüsünün tamamlandığını söyledi. Emeği geçen herkese teşekkür eden Çapkın, “Ayrıca 40 bin polis eşi de katkı sağladı. TOGEM’in gösterdiği hedefler doğrultusunda bu projeler gerçekleşti. Her okula bu tür birimlerin oluşmasını diliyorum” diye konuştu.

TOGEM Genel Başkanı Saadet Gülbaran da Türkiye’nin Avrupa ülkelerine göre daha fazla genç nüfusa sahip olduğuna dikkat çekerek, şunları kaydetti:

Hedef büyük, umutlarımız taze
“Çocuklarımız dünyaya örnek, yaşıtlarına lider olmak istiyorlar. Bilimde, sporda, sanatta, her alanda yüksek başarılar elde etmek istiyorlar. Bizden istedikleri ise sadece biraz daha fazla imkan. İşte bizi heyecanlandıran ve umutlandıran da onların bu azimleri değil mi? Bugün TOGEM olarak 250’nci eğitim birimimizi açıyoruz. Hedefimiz büyük. Umutlarımız taze. Çünkü TOGEM ailesi olarak kocaman bir yüreğiz biz.”

Konuşmaların ardından “Polis Amca Okul Öncesi Eğitim Birimi ve Spor Kompleksi” kurdele kesilerek hizmete açıldı. Açılışın ardından çevik kuvvet polisleri, anasınıfı öğrencilerine gösteri yaptı.

Eğitim Öğretim Okul - Burs Sektöründeki Firmalar


Güncelleme Tarihi: 19 Nisan 2012, 11:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER