Battal İlgezdi, Finans Merkezi’ni anlatıp 2 dev proje açıklayacak!

Ataşehir Belediye Başkan Battal İlgezdi, 3. yıl nedeniyle buluşacağı basın mensuplarına Ataşehir’in yaşadığı baş döndürücü değişimi, diğer kentsel dönüşüm uygulamalarına örnek olan iki dev projeyi ve Finans Merkezi’nin son durumunu anlatacak

Battal İlgezdi, Finans Merkezi’ni anlatıp 2 dev proje açıklayacak!
Ataşehir, geçen 3 yılda, en çok projeyi hayata geçiren, en çok yeşil alan üreten, en çok tapu dağıtan, en çok kültürel etkinliğe imza atan, sosyal ve toplumsal sorumluluk projelerine en çok destek veren belediye olarak öne çıktı.
 
İstanbul’un çağdaş yüzü olan ve modern kentleşmeye yönelik ilginç mimari uygulamalarıyla dikkat çeken Ataşehir, İstanbul Finans Merkezi’ne de ev sahipliği yapıyor.
 
Dünyanın önde gelen finans merkezlerinden biri olması hedeflenen İstanbul Finans Merkezi, 30 bin kişiye sürekli istihdam sağlayacak ve bu nüfus aileleriyle birlikte Ataşehir’de yaşayacak.
 
2,5 milyon metrekarelik alanıyla, New York, Londra ve Dubai’deki finans merkezlerinden daha büyük ve 7 gün 24 saat yaşayan bütüncül bir mekan olacak İstanbul Finans Merkezi, Ataşehir’i daha şimdiden Türkiye’nin en değerli bölgesi yapmış durumda.
 
Ataşehir Belediye Başkan Battal İlgezdi, 3. yıl nedeniyle kahvaltıda buluşacağı basın mensuplarına Ataşehir’in yaşadığı baş döndürücü değişimi, diğer kentsel dönüşüm uygulamalarına örnek olan iki dev projeyi ve Finans Merkezi’nin son durumunu anlatacak…

www.atasehirweb.com

Güncelleme Tarihi: 26 Mart 2012, 21:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER