Ayakkabıları Kaza Yerinde, Kendisi Yoğun Bakımda

Ataşehir'de hız yaptığı iddia edilen lüks bir otomobilin çaptığı 7 yaşındaki Ahmet Yusuf yaşam mücadelesi veriyor. Yoğun bakım ünitesinde tedavi altın...

Ayakkabıları Kaza Yerinde, Kendisi Yoğun Bakımda

Ataşehir'de hız yaptığı iddia edilen lüks bir otomobilin çaptığı 7 yaşındaki Ahmet Yusuf yaşam mücadelesi veriyor. Yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alınan küçük çocuğun olay yerinde kalan ayakkabıları görenleri duygulandırdı.

Alınan bilgiye göre kaza; Ferhatpaşa Mahallesi Yeditepe Caddesi üzerinde meydana geldi. Yolun karşısına geçmeye çalışan Ahmet Yusuf Kaya (7) isimli çocuğa 34 AK 045 plakalı Mercedes marka otomobil çaptı. Çarpmanın etkisiyle metrelerce fırlayan küçük çocuk ağır yaralandı. Çevredeki vatandaşlar tarafından yakındaki bir sağlık tesisine götürülen Ahmet Yusuf Kaya, daha sonra ambulansla Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Hemen yoğun bakım ünitesine alınan Kaya'nın komaya girdiği belirtildi.

Bu arada, çarpmanın etkisiyle küçük çocuğun ayağından fırlayan ayakkabıları olay yerinde kaldı. Kaza yerinde minik ayakkabıları gören vatandaşların duygulandıkları görüldü.

Görgü tanıkları, Ahmet Yusuf Kaya'ya çarpan ve ismi henüz açıklanmayan sürücünün aşırı hız yaptığını iddia etti. Sürücünün gözaltına alındığı ve kazayla ilgili inceleme başlatıldığı belirtildi.


YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER