Ataşehirli Trabzonlular Gönüllerince Eğlendi

İlk kez 07 Nisan’da düzenlenen ve Erzurum’un konuk olduğu etkinliğin 28 Nisan’daki ikinci konuğu ise Trabzon oldu.

Ataşehirli Trabzonlular Gönüllerince Eğlendi
Ataşehirli Trabzonlular Gönüllerince Eğlendi

Ataşehir Belediyesi tarafından Ataşehir’de yaşayan çeşitli illere mensup kişilerin tanışması, sosyalleşmesi, yörelerine ait kültüre özlemlerinin giderilmesi amacıyla düzenlenen “Memleket Havaları” etkinliğinin ikincisi, 28 Nisan Pazar günü saat:17.00’da Ataşehir Belediyesi Nikah Salonu Fuaye alanında (Novada AVM) gerçekleşti.

FOTO GALERİSİ İÇİN TIKLA

İlk kez 07 Nisan’da düzenlenen ve Erzurum’un konuk olduğu etkinliğin 28 Nisan’daki ikinci konuğu ise Trabzon oldu. Tarık Tüfekçi, Zeynep Başkan, Yavuz Değirmenci ile Ataşehir Belediyesi Halk Oyunları Topluluğu Trabzon Halk Oyunları ekibinin sahne aldığı “Memleket Havaları 2 -Trabzon” etkinliğine, Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, Ataşehir Belediyesi Başkan Yardımcılsı Abdullah DER, Ataşehir Trabzonlular Derneği Yöneticileri ile Üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

“Bizim anlayışımızda birleştirmek vardır”

Birbirinden güzel türküler ve şarkılar eşliğinde horona durulan etkinlikte, vatandaşlara Akcaabat Köftesi ile Laz Böreği ikram edildi. Etkinlikte konuşma yapan Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, vatandaşların kaynaşması açısından bu tür etkinliklerin önemli olduğuna değinip, “Erzurum, Trabzon, Sivas… hepsi benim için birdir. Bizim hizmet anlayışımız da ayırmak değil birleştirmek vardır” dedi. Konuşmasının ardından Başkan Battal İlgezdi, güzel sesi ile etkinliği renk kattığı için Sanatçı Zeynep Başkan’a teşekkür plaket  verdi. Ataşehir Trabzonlular Derneği ile Trabzon Dernekleri Federasyonu da Başkan İlgezdi’ye etkinliğe katkısından dolayı teşekkür plaketi takdim etti. Etkinlik, güzel ezgiler eşliğinde çekilen halaylarla son buldu.

Güncelleme Tarihi: 29 Nisan 2013, 14:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER