Ataşehirli Çocuklar Van İçin Rekora Koşuyor

Ataşehirli çocuklar, Dünya Çocuk Rekorları’na yeni bir halka eklemek için buluşuyor. Ataşehir Belediyesi, Ataşehir Kaymakamlığı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün birlikte düzenlediği ve sponsorluğunu Ağaoğlu Şirketler Grubu’nun yaptığı rekor denemesi 18 Ocak Çarşamba günü Yeditepe Üniversitesi İnan Kıraç Konferans Salonu’nda saat 10:00’da yapılacak.

Ataşehirli Çocuklar Van İçin Rekora Koşuyor

Dünya Çocuk Rekorları projesi kapsamında düzenlenen rekor denemesinde; Ataşehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bağlı okullardaki Ataşehirli çocuklar, Van ve civarında meydana gelen deprem sonrası büyük acı ve korku yaşayan kardeşleri için hep birlikte oyuncak toplayacaklar.

Ataşehirli çocukların, “Çocuktan çocuğa” yöntemiyle toplayacağı oyuncaklar aynı gün bir kamyona yüklenerek, “karne hediyesi” olarak Van’daki çadır kentlerde yaşayan çocuklara gönderilecek. Dünya Çocuk Rekorları kapsamında yüzlerce çocukla yapılacak “Aynı anda oyuncak toplama rekoru” denemesini, Prof. Dr. Orhan Kural başkanlığındaki, Ataşehir Kaymakamı Turgut Çelenkoğlu, Belediye Başkanı Battal İlgezdi, İlçe Milli Eğitim Müdürü Dr. Şaban Karataş ve Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu’ndan oluşacak bir hakem heyeti tescil edecek.


Rekor Tescil ve Hakem Heyeti:

Prof. Dr. Orhan Kural - Rekor Tescil ve Hakem Heyeti Başkanı

Turgut Çelenkoğlu - Ataşehir Kaymakamı

Battal İlgezdi - Ataşehir Belediye Başkanı

Dr. Şaban Karataş - Ataşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü

Ali Ağaoğlu - Ağaoğlu Şirketler Grubu


Tarih : 18 Ocak 2012 Çarşamba

Saat : 10.00

Yer : Yeditepe Üniversitesi Kampüsü - İnan Kıraç Konferans Salonu – Ataşehir


Program:

10.00 - 10.30 Çocukların rekor için toplanması

10.20 - 10.30 Konuşmalar ve Röportajlar

10.30 - 11.00 Rekor Denemesi ve Rekor Tescili

11.00 - 12.00 Oyuncakların nakliye aracına yüklenerek Van’a gönderilmesi



YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER