Ataşehir"de İlginç Silahla Yaralama

Ataşehir"de 112 Acil servise yapılan silahla yaralama ihbarı polisi harekete geçirdi. Karnından yaralı halde bulunan genç kız kendini vurduğunu iddia etti ancak polis ekiplerinin araştırması sonucu olay yerinde bir silaha rastlanmadı.

Ataşehir
Alınan bilgiye göre, 112 acil servisine Ataşehir Mustafa Kemal Mahallesi 3054 sokakta bir kişinin silahla yaralandığı ihbarı yapıldı. Ancak sağlık ekipleri bölgenin kritik olmasından dolayı olay yerine polis ekibi istedi.

Daha sonra olay yerine zırhlı araçlarla polis ekipleri geldi. İhbar edilen binada arama yapan ekipler, silahla karnından yaralanan Handan Ece Bilgili (22) ile karşılaştı.

Yaralı halde bulunan Bilgili, polise kendi kendini vurduğunu söyledi. Ancak ekiplerin yaptığı aramalar sonucunda evde silah bulunamadı. Sağlık ekipleri yaralı genç kızı alarak Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürdü.

Daha sonra olay yerine gelen inceleme ekipleri, yaptığı aramalarda 9 mm boş kovan ve duvarda mermi izine rastladı. Polis olayın Mustafa Kemal Mahallesi'nde olmasından dolayı yaşanan olayı çok yönlü olarak araştırmaya devam ediyor.

Ataşehir"de İlginç Silahla Yaralama başlıklı ve Ataşehir"de 112 Acil servise yapılan silahla yaralama ihbarı polisi harekete geçirdi. Karnından yaralı halde bulunan genç kız kendini vurduğunu iddia etti ancak polis ekiplerinin araştırması sonucu olay yerinde bir silaha rastlanmadı. Alınan bilgiye göre, özetli haberi okudunuz.

Güncelleme Tarihi: 27 Eylül 2012, 00:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER