Ataşehir’de Geleceğin Sporcuları Yetişiyor

Ataşehir Belediyesi Yaz Spor Okulları 17 Haziran günü çalışmalarına başladı.

Ataşehir’de Geleceğin Sporcuları Yetişiyor
Ataşehir’de Geleceğin Sporcuları Yetişiyor

Ataşehir'de Yaz Spor Okullarında Geleceğin Sporcuları Yetişiyor

Ataşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından çocukların zihinsel ve bedensel gelişimleri ile sosyalleşmelerine imkan sağlamak ve yaz tatillerinin daha eğlenceli hale getirilmesi amacıyla her yıl düzenlenen Ataşehir Belediyesi Yaz Spor Okulları 17 Haziran günü çalışmalarına başladı.

Her yıl okulların kapanmasıyla binlerce öğrenciyi modern mekânlarda, profesyonel antrenörler eşliğinde ücretsiz spor yapma imkânı sunan Ataşehir Belediyesi Yaz Spor Okulları futbol, basketbol, voleybol, tekvando, tenis, jimnastik, yüzme olmak üzere 7 farklı branşta Ataşehirli çocukları sporla buluşturuyor.

04-14 yaş gruplarındaki çocuklara hizmet veren Yaz Spor Okulları'na 2 bin 80 üzerinde çocuk katılıyor.

Ataşehir Belediyesi Yaz Spor Okullarına kaydını yaptıran çocuklara spor malzemeleri, tişört ve şorttan oluşan spor seti hediye edildi. Binlerce öğrencinin yaz tatillerini değerlendirdiği Yaz Spor Okulları Eylül ayına kadar eğitim vermeye devam edecek.

Yaz spor okullarının bu yıl ki programına da geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi yoğun bir katılım olduğunu belirten Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, “Çocuklarımızın yaz tatillerini en iyi şekilde değerlendirmeleri için elimizden geleni yapıyoruz. Kurslara ilgi gösteren ve bu organizasyona çocuklarının katılımını sağlayan ailelerimize teşekkür ediyorum” dedi.


FOTO GALERİSİ İÇİN TIKLA

Güncelleme Tarihi: 10 Temmuz 2014, 12:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER