Ataşehir Belediyesinden, 50 Okula Tekerlekli Sandalye

Ataşehir Belediyesi’nin hem çevreye hem de engelli vatandaşlara fayda sağlamak için hayata geçirdiği “Ataşehir Tane Tane Kapak Topluyor Adım Adım Engelleri Aşıyor” kampanyasında, kapaklar tekerlekli sandalyeye dönüşmeye devam ediyor.

Ataşehir Belediyesinden, 50 Okula Tekerlekli Sandalye
Gördüğü büyük ilgi nedeniyle önce İstanbul geneline, ardından da bütün Türkiye'ye yayılan ve kısa sürede 100 ton kapak toplanan kampanyanın, yoğun istek üzerine Ataşehir Belediyesi tarafından 3. etabına başlandı. 

Ataşehir Belediyesi’nin Ataşehir Engelliler Derneği, İstanbul Valiliği ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile ortaklaşa düzenlediği 3. etap Mavi Kapak Toplama Kampanyası’na İstanbul genelinde 126 ilköğretim ve ortaöğretim okulu katılarak, 11 ton kapak topladı.

Kampanyanın 3. etabında, pet şişe kapaklarını toplayarak çevreye fayda sağlayan İstanbul’daki 50 okula, engelli vatandaşlara teslim edilmek üzere Ataşehir Belediyesi’nce 50 adet tekerlekli sandalye verildi.   

Ataşehir Prof. Faik Somer Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi’nde gerçekleşen teslim töreninde; Ataşehir Engelliler Derneği Başkanı Birol EKŞİ  desteklerinden dolayı Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi ile Çevre Koruma ve Kontrol Müdürü Ayten Kartal'a plaket verdi. Plaketi Başkan İlgezdi adına Başkan Yardımcısı Hüseyin Hışman aldı.


HABER FOTOLARI İÇİN TIKLA

Güncelleme Tarihi: 31 Mayıs 2012, 22:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER