Anı Tur 27'inci yılında ataşehir'deki binasının açılışını yaptı

Türkiye’nin önemli tur operatörlerinden Anı Tur’un Ataşehir’de bulunan Anı Tur Plaza’sı 27’ci kuruluş yıldönümünde görkemli bir törenle açıldı.

Anı Tur 27'inci yılında ataşehir'deki binasının açılışını yaptı
 
Anı Tur Plaza’nın açılışında kurdeleyi Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Sadık Kayhan,  Türsab Başkanı Başaran Ulusoy, Ataşehir Belediye Meclis Başkanı ve Ekinoks Travel'in sahibi Semih Selimoğlu,  Anı Tur Yönetim Kurulu Başkanı Veli Çilsal ile eşi birlikte kesti.
 
Türsab Başkanı Başaran Ulusoy, konuşmasında “Çalışan insan başarılı olur. Bu görkemli bina Veli Çilsal'ın başarısının göstergesidir. Hayırlı olsun” dedi.
 
1985 yılında kurulan Anı Tur, 27 yıldır konuklarının kusursuz zamanlar geçirecekleri tatil ve her türden gezi programlarını profesyonel tecrübesinden aldığı güçle destekliyor.
 
Müşteri memnuniyetini birinci önceliği olarak kabul eden Anı Tur; genel müdürlük, merkez ve franchising hizmeti veren ofislerinde konuklarına 2700 kişilik kadrosu ve 1400 kişilik satış personeliyle hizmet veriyor.
 
2011 yılında 300 bin kişinin seyahat hizmetlerini üstlenen Anı Tur, bu sayıyı her geçen yıl daha da arttırmayı hedefliyor. İstanbul'un yeni finans merkezi Ataşehir'de, Avrupa’daki ve hatta dünyadaki seyahat firmaları arasında bir örneği olmayan akıllı bina teknolojisiyle donatılmış ful otomasyonlu, dünyadaki mimari akımı takip eden modern çizgilere sahip, “cisco blade data server” ağı için gerekli tüm altyapı yatırımları tamamlanmış, 2150 metrekare kapalı alana sahip ödüllü bir plaza inşa eden Anı Tur, Mart 2012 tarihinden itibaren yeni merkezinde hizmet vermeye başladı.
 
 



Güncelleme Tarihi: 08 Haziran 2012, 18:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER