Ataşehir Belediyespor'dan 'on puan'lık açılış, bayanlar futbolda ilk hafta 11 - 1

Ataşehir Belediyespor Bayan Futbol Takımı, Kadınlar 1. Ligi 2011 - 2012 Sezonunun ilk maçını galibiyetle tamamladı. Ataşehir Belediyespor - Mersin Camspor : 11 - 1

Ataşehir Belediyespor'dan 'on puan'lık açılış, bayanlar futbolda ilk hafta 11 - 1

Ataşehir Belediyespor Bayan Futbol Takımı, Kadınlar 1. Ligi 2011 - 2012 Sezonunun ilk maçını galibiyetle tamamladı.
Ataşehir Belediyespor - Mersin Camspor : 11 - 1
Geçtiğimiz sezon Kadınlar 1. Ligini şampiyon olarak tamamlayan, Ataşehir Belediyespor Bayan Futbol Takımı 2011 - 2012 sezonu açılış maçında Mersin Camspor'u  11- 1 yenerek sezona lig lider olarak başladı.
Yenisahra stadında oynanan maçı 11 - 1 gibi açık farkla alan Ataşehir Belediyespor Bayan Futbol takımı, Ataşehir'li taraftar ve yöneticilerini sevindirdi.

Karşılaşma öncesi soyunma odasına giden Ataşehir Belediyespor Kulübü Başkanı Sadık Kayhan, Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi´nin başarı dileklerini iletti ve Başkan İlgezdi´nin geçen sezon olduğu gibi bu sezonda şampiyonluk beklediğini hatırlattı. Sadık Kayhan, futbolculara "sizlerden artık sadece Türkiye´de değil Avrupa da başarı bekliyoruz" dedi.

Soğuk havaya rağmen stadı dolduran Ataşehirlilerin yoğun desteği ile 90 dakika  Mersin Camsporu sahadan silen Ataşehir Belediyespor Merve´nin 4,Yağmur´un 2,Seval´in 2, Fatma, Çiğdem ve Besel´in 1´er golüyle karşılaşmayı 11-1 kazandı. Mersin Camsporun tek gölünü geçtiğimiz sezon Ataşehir Belediyesporda forma giyen Feride attı.

Ataşehir Belediyespor Bayan Futbol Takımı

Maç Resimleri FOTO GALERİ


2010 - 2011
ÖDÜL TÖRENİ FOTO GALERİ


Karşılaşma sonrası Ataşehir Belediyespor Bayan Futbol Takımı Başkanı Sadık KAYHAN "hedefimiz 2, haftayıda galip tamamlamak ve liderliği sürdürmek" dedi.
Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı da olan Ataşehir Belediyespor Başkanı Sadık KAYHAN, "Ataşehir Belediyespor ve Ataşehir Belediyesi olarak biz kadınları her alanda destekliyoruz. Sporda, sanatta ve işe alımlarda desteğimiz sürüyor. Futbolda bunlardan biri" diyen KAYHAN, oyuncularını kutlayarak sözlerini tamamladı. 
 
Ataşehir Belediyespor önümüzdeki hafta sonu (04.12.2011) FOMGET GENÇLİK VE SPOR 'la ANKARA'da deplasmanda  karşılaşacak.
          Kaynak:   Recep KENAN - Ataşehiliyiz.net

Güncelleme Tarihi: 10 Nisan 2012, 21:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER