O Ses Ataşehir

Ataşehir yeni seslerini, yeni koristlerini arıyor.

O Ses Ataşehir
 O Ses Ataşehir

Ataşehir yeni seslerini, yeni koristlerini arıyor.

Ataşehir Belediyesi tarafından kurulan, geleneksel müziği yaşatmayı ve tanıtmayı amaçlayan Türk Halk Müziği ile Türk Sanat Müziği korolarına yeni sesler kazandırmak amacıyla seçmeler gerçekleşecek.

Her yıl Ataşehirlilere kültür sanat etkinlikleri kapsamında ücretsiz konserler veren Ataşehir Belediyesi koroları, bu sene de erkek ve kadın sesleri için başvuruları almaya başlıyor.

Yeni seslerle kadrosunu zenginleştirmek isteyen Ataşehir Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu seçmeleri 3-18 Ekim tarihleri arasında, Türk Sanat Müziği Korosu ise 3-19 Ekim tarihleri arasında yapılacak.

Seçmelere katılmak isteyen adaylar, Mustafa Saffet Kültür Merkezi, ATAMEM, Neşet Ertaş Kültür Merkezi ve İçerenköy Sanat Eğitim Merkezi’nden başvuru yapabilecekler.

Türk Sanat Müziği Korosu’nda ise seçmeler yapılmayacak. Adayların sadece Ataşehir sınırları içerisinde ikamet etmesi ve kayıt yaptırması yeterli olacak.

Türk Halk Müziği Korosu için 19 Ekim Çarşamba günü yapılacak sınav sonrası, 18 yaş üstü adaylar 26 Ekim Çarşamba günü saat 19.00-21.00 arası ATAMEM’de eğitime başlayacak.

Türk Sanat Müziği Korosuna seçilen adaylar ise 20 Ekim Perşembe günü saat 18.00’da Ataşehir Belediyesi Cemal Süreya Etkinlik Salonu’nda derslere başlayacak.

ATAŞEHİR BELEDİYESİ İLETİŞİM

Güncelleme Tarihi: 29 Aralık 2017, 10:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109