İFTAR SOFRASI’ DKY İNŞAAT’IN KATKISIYLA YENİSAHRA’DA KURULDU

Ataşehir Belediyesi, “İFTAR SOFRASI”nı DKY İnşaat’ın sponsorluğu ile 17 Temmuz Perşembe akşamı Yenisahra Mahallesi Adem Yavuz Sokak’ta kurarak 3 binin üzerinde Yenisahralıya sokak iftar yaptırdı.

 İFTAR SOFRASI’ DKY İNŞAAT’IN KATKISIYLA YENİSAHRA’DA KURULDU

İFTAR SOFRASIDKY İNŞAAT’IN KATKISIYLA YENİSAHRA’DA KURULDU

Recep Kenan/itvhaber.com

Ataşehir Belediyesi, “İFTAR SOFRASI”nı
DKY İnşaa’ın sponsorluğu ile 17 Temmuz Perşembe akşamı Yenisahra Mahallesi Adem Yavuz Sokak’ta kurarak 3 binin üzerinde Yenisahralıya sokakta iftar yaptırdı.

DKY İnşaat’ın sponsoru olduğu Ataşehir Belediyesi tarafından 17 Temmuz Perşembe akşamı Yenisahra Mahallesi Adem Yavuz Sokak’ta kurulan “İftar Sofrası”ında 3 binin üzerinde  Yenisahra Mahallesi sakini birlikte oruçlarını açtı.

Ataşehir Belediyesi, 3000 Yenisahralıyı bir araya getirdiği İftar sofrasını İbrahim Dumankaya Holding kuruluşu olan DKY İnşaat’ın sponsorluğunda gerçekleştirdi.

İbrahim Dumankaya Holding kuruluşu olan DKY İnşaa sponsorluğunda Ataşehir Belediyesi tarafından kurulan “İftar Sofrası”ına; CHP Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak,  Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Namık Sürmen, İbrahim Dumankaya Holding Onursal Başkanı İbrahim Dumankaya, DKY İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya, Ataşehir Belediye Meclis Üyeleri Mustafa Kemal Aldoğan ve Süleyman Karadağ, DKY İnşaat Yenisahra Proje Sorumlusu Ali Ekşi, Ataşehir Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Mehmet Ali Çağnış, CHP Ataşehir İlçe Başkan Yardımcısı Güngör Gültekin, DKY İnşaat yetkilileri ve 3 binin üzerinde Yenisahralı katıldı.

Ramazan ayı başından bu yana katkı verenlerin de desteği ile Ataşehir’in bütün mahallelerinde kurduğu Ramazan sofralarında Ataşehirlilerin toplu iftar yaparak birlikte oruçlarını açmalarını sağlayan Ataşehir Belediyesi 17 Temmuz Perşembe akşamı 3000 kişilik “İftar Sofrası”nı DKY İnşaat desteği ile Yenisahra’da kurdu.

Güncelleme Tarihi: 19 Temmuz 2014, 11:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER