ATAŞEHİR'DE “YARATICI YAZARLIK ATÖLYESİ” VE “OKUMA GÜNLERİ” BAŞLIYOR

Ataşehir'de 1 Aralık’ta başlayacak “Okuma Günleri” ise her ayın ilk Perşembe günü 10.00 – 12.00 saatleri arasında yapılacak.

ATAŞEHİR'DE  “YARATICI YAZARLIK ATÖLYESİ” VE “OKUMA GÜNLERİ” BAŞLIYOR
ATAŞEHİR'DE  “YARATICI YAZARLIK ATÖLYESİ” VE “OKUMA GÜNLERİ” BAŞLIYOR
Ataşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü ile Lions 118 Y Anadolu Yakası Şubesi’nin işbirliğiyle kadınlara yönelik “Yaratıcı Yazarlık Atölyesi” ve “Okuma Günleri” Kayışdağı Lions Ataevi’ne başlıyor.
 2 ay sürecek “Yaratıcı Yazarlık Atölyesi”, her Salı 10.00 – 12.00 saatleri arasında eğitmen ve editör Elif Ece Kırımlı ile 8 Kasım’da başlıyor. Atölye çalışmaları yeni gruplar kurularak yıl boyu çalışmalarına devam edecek.
Yaratıcı Yazarlık Atölyesi’nde edebiyat yapıtlarının nasıl üretildiği konusunda bilgiler aktarılacak; hikâyenin unsurları, metinde zamanın kullanımı, mekânın işlevi, karakterlerin yaratılması, olay örgüsünün yapılandırılması, edebi türler gibi yazma tekniğine ilişkin konular üzerinde tartışılacak.
Ataşehir'de 1 Aralık’ta başlayacak “Okuma Günleri” ise her ayın ilk Perşembe günü 10.00 – 12.00 saatleri arasında yapılacak.
Her katılımcıya kitap dağıtılacak etkinlikler sonrasında belli aralıklarla kitaplar hakkında söyleşiler düzenlenecek. Okuma bitimlerinde kadınlar yazarlarla bir araya gelip sohbet ederek kitaplarını yazarlara imzalatma şansı yakalayacaklar.   
Etkinliklere kayıt olmak ve detaylı bilgi almak isteyenler Kayışdağı Lions Ataevi’ne başvurabilir.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER