Ataşehir'de Çocuk Tiyatroları ve Sinemaları Başlıyor

Ataşehir'de Çocuk Tiyatroları ve Sinemaları Başlıyor Ataşehirli Çocuklar Tiyatro ve filmler sizleri bekliyor, 8 Farklı Çocuk Tiyatrosu 4 farklı Çocuk Filimi sizlerle

Ataşehir'de Çocuk Tiyatroları ve Sinemaları Başlıyor
 Ataşehir'de Çocuk Tiyatroları ve Sinemaları Başlıyor
Ataşehirli Çocuklar Tiyatro ve filmler sizleri bekliyor, 8 Farklı Çocuk Tiyatrosu 4 farklı Çocuk Filimi sizlerle

Çocuk Tiyatroları:
 
“Sindrella” Altınok Tiyatrosu
8 Ekim Cumartesi - 12.30
Bir ayakkabı, sıradan birini prenses yapabilir mi? Üvey annesi ve üvey kız kardeşleri tarafından kötü davranılan bir genç kızın (Külkedisi), umutlarının azaldığı anda ona yardım eden bir iyilik perisi ve dostları fareler ile kuşlar sayesinde hayatı değişebilecek mi?
 
“Balerin Prensesler” Altınok Tiyatrosu
9 Ekim Pazar - 12.30
Büyük bir sarayda yaşayan prenses kardeşlerin, en büyük tutkusu baledir. Bale yapmayı çok seven Balerin Prensesler, bir gün daha önce saraylarında hiç görmedikleri bir ana tanık olur. Gizemli ve sihirli bir dünyanın kapılarını açacak sırrı keşfederler. Bu sihirli yolculuk sonunda prenses kardeşleri büyük bir sürpriz bekler. Krallıklarının tehlikeye girmesi üzerine Balerin Prensesler, ülkelerini kurtarmak ve sorunların üstesinden gelebilmek için birlik olmanın ne kadar önemli olduğunu öğrenirler.
 
“Çizmeli Kedi” Fabrika Sanat
15 Ekim Cumartesi - 12.30
Yaşlı değirmenci ölmeden önce mal varlığını üç oğlu arasında paylaştırır. Değirmeni büyük oğluna, eşeği ortanca oğluna, kedisini de küçük oğluna bırakır. Küçük oğlu, kendisine kalan kedi ile ne yapacağını bilemez ve çok üzülür. Kedi ise yeni sahibine üzülmemesini, kendisine güvenmesini ve umudunu kaybetmemesini söyleyip yola çıkar. Hikayenin sonunda yaşlı değirmencinin küçük oğlu bir saraya sahip olur ve kralın kızıyla evlenip, ülkenin yarısını düğün hediyesi olarak alır. Bütün bunlara sadece Çizmeli Kedi’nin zekâsı ile sahip olur.
 
“Koşkoş ve Ejderha” Fabrika Sanat
16 Ekim Pazar - 12.30
Bilgi Ülkesi’nin kraliçesi gün geçtikçe asabileşir. Etrafındakilere sürekli kızdığı için herkes ondan çok korkmaya başlar. Durumdan şikâyetçi olan ülke sakinleri iyinin yanında, kötünün karşısında, özellikle çocukların kahramanı Koşkoş’tan yardım ister. Koşkoş da kraliçeye hatasını fark ettirmek için kraliçenin veziri Bilgiç’le birlikte bir plan yapar. Bu arada ıssız adaya gelen ve her tarafa zarar veren bir ejderha efsanesi yayılır. Artık hayatta kraliçenin de korktuğu bir şey vardır. Kraliçe ejderhayı durdurması için Koşkoş’u saraya çağırır. Bütün hikaye boyunca Koşkoş, düğüm noktalarını çocuklarla tartışarak aşar.
 
‘‘Neşeli Günler’’ Sarıyer Sanat
22 Ekim Cumartesi - 12.30
Maria yüreği sevgi dolu bir kişidir. En çok doğayı ve müziği sever. Emekli deniz sunayı olan Kaptan Trump, Maria’ya kadar tam on dört mürebbiye edinmiş fakat hepsi de çocuklara ve kaptanın katı disiplini ile baş edemeyip işten ayrılmışlardır. Maria ise temiz kalbinin sesini dinleyerek önce çocukların sonra da kaptanın güvenini, sevgisini kazanmayı bilir ve çocuklarla babalarının birbirlerine sevgi göstermelerini sağlar. Ve sonsuza kadar masallardaki gibi mutlu mesut yaşarlar. Oyunumuzun bir özelliği de Müzik! Maria çocuklara notaları ve onların dilini öğretir. Notaları öğrenirseniz onlarla her şeyi anlatabilirsiniz der ve örnekler...
 
“Küçük Deniz Kızı” Sarıyer Sanat
23 Ekim Pazar - 12.30
Okyanusta yaşayan Küçük Denizkızı’nın insanlar alemine gitmek istemesiyle başlıyor macera… Bu macerada okyanusların cadısı İksambo, hayalperest Prens, maceracı korsanlar, komik köpekbalıkları ve sihirbaz var.
 
“Kralın Yeni Giysisi” Tiyatro Yeni Çizgi
29 Ekim Cumartesi - 12.30
Yeni kıyafetler edinmeyi tutku haline getirmiş Kral, başka hiçbir şeyle giysileri kadar ilgilenmez ve hiçbir şey onu bu kadar heyecanlandırmaz…
 
“Aslan Kral Kocadiş ile Tırmık” Tiyatro Yeni Çizgi
30 Ekim Pazar - 12.30
Aslan Kocadiş, ormana gelen avcıyı kükreyerek korkutup kaçırır. Bu cesur hareketi nedeniyle kahramanımız, diğer hayvanlarca kral seçilir. Ancak kısa zaman sonra krallıkta uzun süre kalamayacağını anlar. Çünkü diğer hayvanlar da kükremesinden korkar. Tehlike anında kükremesi işe yaramakta ama diğer hayvanlarla iletişime geçmeye çalıştığında onları da korkutur. Kahramanımız böylece, yeni sesler bulmak için bir yolculuğa çıkar. Birçok hayvanla karşılaşıp onların seslerini öğrenmeye çalışır. Acaba iyi bir kral olmak için asıl öğrenmesi gereken ses hangisidir?
 

Çocuk Sinemaları:
 
 “Kung-Fu Panda 3”
4 Ekim Salı - 10.00  
6 Ekim Perşembe - 10.00
Animasyon tarihinin en başarılı serilerinden biri olan Kung Fu Panda 3, şu ana kadarki en komik macerasıyla geri dönüyor. Po’nun uzun süredir kayıp olan panda babası ortaya çıkınca tekrar bir araya gelirler. İkili müthiş yeni pandalarla tanışmak için gizli panda cennetine doğru yola çıkarlar. Ancak doğaüstü kötü adam Kai’nin, Çin’deki bütün kung fu ustalarını yenmesi üzerine, Po imkansız bir görevi yerine getirmeye çalışır. Bir köy dolusu cana yakın, sakar pandayı eğitmeli ve onları Panda ustası haline getirmelidir.
 
Alvin ve Sincaplar: Yol Macerası”
11 Ekim Salı - 10.00 
13 Ekim Perşembe - 10.00
Bir dizi yanlış anlaşılmanın sonrasında Alvin, Simon ve Theodore, Dave’in yeni sevgilisine evlenme teklifi edeceğini düşünmeye başlar. Şimdi önlerinde Dave’i bu kararından vazgeçirip arkadaşlarını kaybetmeyi ve berbat bir üvey kardeşe sahip olmasını önlemek için üç günleri vardır. Alvin ve arkadaşlarını New York şehrinde eğlenceli bir macera bekliyor.
 
“Kuzular Firarda”
18 Ekim Salı - 10.00 
20 Ekim Perşembe - 10.00
Çiftlikteki işlerden bunalan koyun Shaun ve kuzu arkadaşlarının hayallerini bir gün tatile çıkma ihtimali süsler. Nihayet o gün geldiğinde planları devreye girer ve hem çiftlik sahibini hem de çiftliğin köpeğini atlatarak firar ederler. Çiftçi uyuyakalınca karavanı kendiliğinden şehre gidip ortadan kaybolur. Kuzular sahipsiz kalmıştır ve köpek dostlarıyla işbirliği yapıp sahiplerini bulmak için şehre gider. Sırf biraz eğlenmek için atıldıkları bu macera beklediklerinden çok daha maceralı bir deneyime dönüşecektir.
 
“Snoopy ve Charlie Brown Peanuts”
25 Ekim Salı - 10.00 
27 Ekim Perşembe -10.00
Çizgi karikatürlerin ve çizgi filmlerin en eğlencelisi Snoopy uzun bir aradan sonra beyaz perdeye üç boyutlu animasyon formatında geri dönüyor. Charlie Brown, en iyi arkadaşı olan Snoopy ile birlikte, Kızıl Baron’a karşı el ele veriyor ve ikili bu düşmanı alt etmek amacıyla uzun bir maceraya atılıyor.
 
Yer: Mustafa Saffet Kültür Merkezi Halit Akçatepe Sahnesi
Adres: Örnek Mahallesi Şehit Cahar Dudayev Caddesi No:111 /Ataşehir



YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER