Ataşehir Belediyesi'nden Basın Açıklaması

Ataşehir Belediyesi’nde 350 kişinin iş akitlerinin feshedildiğine ilişkin Ataşehir Belediyesin'den Basın Açıklaması yapılmıştır.

Ataşehir Belediyesi'nden  Basın Açıklaması
Ataşehir Belediyesi'nden  Basın Açıklaması

Ataşehir Belediyesi’nde 350 kişinin iş akitlerinin feshedildiğine ilişkin Ataşehir Belediyesin'den  Basın Açıklaması yapılmıştır.

Basın Açıklamasında, Bugün bazı İnternet haber siteleri ile bazı gazetelerin WEB sayfalarında yer alan “Ataşehir Belediyesi’nde 350 kişinin iş akitlerinin feshedildiğine” ilişkin haberler gerçeği yansıtmamaktadır. 2009 yılında kurulan Ataşehir Beldiyesi’nde beş yıllık belediye başkanlığı dönemini tamamlayıp 30 Mart 2014 yerel seçimlerinde ikinci kez Belediye Başkanı seçilen Battal İlgezdi ve yönetici kadroları geçmiş beş yılın değerlendirilmesi çalışmalarını sürdürmektedir.

Geçen 5 yıllık hizmet sürecine ilişkin eleştiri özeleştiri ile hizmet ve personel perfonmans değerlendirilmesinin de yapıldığı “çalışma toplantılarında” ilgili birimlerin sorumlularından gelen “verim alınmayan personel” içinde tasarruf kararları alınmıştır. Beş yıllık süreç içinde yeterli verim alınamadığı belirlenen personele tüm özlük hakları korunarak teşekkür edilmiş ve kurumla ilişkileri kesilmiştir. Bu konuda internet medyasında ve bazı gazetelerin WEB sayfalarında yer alan 350 kişi rakamı kesinlikle doğru değildir. Kamuoyunun bilgisine sunulur

Güncelleme Tarihi: 07 Nisan 2014, 15:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER