Başkan Türel’den asırlık nineye sürpriz ! 100. yaş pastası

Antalya’da yılın en ilginç doğum günü kutlamasını sürpriz parti ile Belediye Başkanı Menderes Türel gerçekleştirdi.

Başkan Türel’den asırlık nineye sürpriz ! 100. yaş pastası
 Başkan Türel’den asırlık nineye sürpriz ! 100. yaş pastası
Antalya’da yılın en ilginç doğum günü kutlamasını sürpriz parti ile Belediye Başkanı Menderes Türel gerçekleştirdi. Türel, evde bakım hizmeti verilen 100 yaşındaki Emine Gökalp’e 100.yaş pastası ile doğum günü sürprizi yaptı.

Antalya’lı Emine nine, 100 yaşına girerken asırlık hayatında daha önce hiç yaşamadığı bir duyguyu tattı: hayatında ilk kez doğum günü kutladı. Emine nine 100. yaş gününü kutlarken yalnız da değildi. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’de Emine nineyle birlikte mumları üfledi.

100. yaş günü partisi

Evde yaşlı bakımı hizmeti veren Antalya Büyükşehir Belediyesi, büyüklerimizin yalnızca fiziksel bakımına yardımcı olmakla kalmıyor. Onların ruhlarını okşayıcı, yüzlerine gülümseme katan küçük sürprizler ve faaliyetler de düzenliyorlar. Önceki gün de Antalya Belediyesi’nin bakım hizmeti verdiği Emine Gökalp’in 100. yaş günüydü. Bu bilgiyi öğrenen Belediye görevlileri asırlık Emine Nine’yi mutlu etmek için kolları sıvadı. Emine Nine için 100. Yaş gününde bir doğum günü partisi hazırladı. Yaşlı kadının komşuları, akrabaları ve evde bakım hizmetini veren Büyükşehir Belediyesi personeli yaş günü için toplandı.

Kutlamada bir de özel misafir vardı: Başkan Menderes Türel de Emine Nine’nin yaş gününe katıldı. Emine Nine’yle samimi diyaloglar yaşayan Türel doğum günü kutlaması boyunca onunla yakından ilgilendi. Emine nine doğum günü pastasını Başkan Türel’le birlikte üflerken, Başkan Türel pastanın hemen ardından doğum günü hediyesini verdi. Hayatında ilk kez doğum günü kutlayıp, pasta kestiğini söyleyen Emine Nine, “Vesile olanlardan Allah razı olsun. Beni çok mutlu ettiler” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER