30 Ağustos Zafer Bayramı Ataşehir’de coşku ile kutlandı.

Ataşehir’de 30 Ağustos coşkusu… Zafer Bayramı nedeniyle Cumhuriyet Parkı’nda düzenlenen çelenk koyma törenine Ataşehir Kaymakamı Turgut Çelenkoğlu, Garnizon Komutanlığı adına Albay Ali Şarlak ve Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi katıldı.

30 Ağustos Zafer Bayramı Ataşehir’de coşku ile kutlandı.
Çok sayıda Ataşehirlinin izlediği çelenk koyma töreninin ardından Zübeyde Hanım Öğretmenevi’nde, Kaymakam Turgut Çelenkoğlu, Albay Ali Şarlak ve Belediye Başkanı Battal İlgezdi, ilçe protokolünün kutlamalarını kabul etti.

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, kutlamaların ardından yaptığı açıklamada, “30 Ağustos'un; bağımsızlık ve özgürlük mücadelesini Gazi Mustafa Kemal Atatürk ile silah arkadaşlarının kazandığı Büyük Zafer’in taçlandığı gün olduğunu” vurguladı. Başkan Battal İlgezdi, “30 Ağustos Zafer Bayramı hem Cumhuriyete ve Demokrasiye açılan bir kapı, hem de çoğulculuğa ve çok sesliliğe giden yoldur. Başta Büyük Zaferin Başkomutanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, tüm şehitlerimizi rahmet, gazilerimizi de minnetle anıyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum" dedi.


Güncelleme Tarihi: 30 Ağustos 2012, 12:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER