ABD 2012 Yeşil Kart Çekilişi Sonuçları Belli Oldu

2011 yılı sonunda çekilişi yapılan Çeşitlilik Göçmen Vize Kura Programı DV-2013 (GREEN CARD LOTTERY) çekilişi sonuçları 1 Mayıs 2012 de sonuçları açıklandı.

ABD 2012 Yeşil Kart Çekilişi Sonuçları Belli Oldu


Başvuru yapanlar teyit numaralarını (confirmation number) kullanarak, kura sonuçlarını ABD Hükümeti'nin resmi websitesinden (//www.dvlottery.state.gov) öğrenebilirler. Bu arada ABD Hükümet yetkilileri, 1 Ekim 2012 tarihinde ek talihli seçme ihtimalleri olduğunu ve bu sebeb ile çekiliş sonucunda seçilmeyenlerin teyit numaralarını kaybetmemelerini bildirdiler.

Neler Yapılmalı?

Türkiye’de yaşayıp da çekilişi kazananlar, ABD Hükümeti’nin yukarıda belirtilen websayfasından gerekenleri hazırlayıp ABD Göçmenlik Bürosu nun Kentucky Servine gönderecekler


Amerikan Hükümeti’nin Türkiye’deki yetkili konsolosluklarında görüşmeleri gerçekleştikden sonra, yeşil kartları için Amerika’ya giriş yapabileceklerdir.


Amerika’da bulunan talihlilerin de, Amerika’daki dosya numaralarına göre ABD Göçmenlik Bürosu’na yeşil kartları için başvuru yapmaları gerekmektedir. Talihliler başvuruları kendileri yapabildikleri gibi, evraklarında herhangi bir eksiklik ve yanlışlık olmaması için Avukat hizmetinden de yararlanabilirler.

Güncelleme Tarihi: 18 Mayıs 2012, 07:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER