Dişi çaktı rezidansı kaptı

Rezidans ‘Ağa’sı, Ali Ağaoğlu’nun milyon liralık “Rezidans” dişi, Ağaoğlu yat fiyatına diş yaptırdı.

Dişi çaktı rezidansı kaptı
Ünlü işadamı Ali Ağaoğlu dişçisine öyle bir jest yaptı ki, tedavi tıp literatürüne en pahalı diş ünvanı olarak geçmeye aday. Ünlü işadamı dişçisi Dr.İlker Erdoğan’a 1 saatlik diş tedavisi karşılığında Ağaoğlu İnşaat tarafından Ataşehir’de inşa edilen projeden bir rezidans hediye etti.

Rezidansa yerleşen diş doktoru İlker Erdoğan tedavi için “yaptığım en keyifli diş tedavisi ve aldığım en güzel hediye” yorumunu yaptı. Fakat diş tedavisi alışverişi pek de kolay olmadı. Cömertliğini her imkanda gösteren Ali Ağaoğlu işadamlığı kimliğini dişçisine yaptığı jeste de gösterdi.  

Günlerdir televizyon ekranlarından 5 yıl sıfır faizli kredi sözü ile müşterilerinin karşısına geçen Ali Ağaoğlu yaptığı araştırmalarda  dişçisi İlker Erdoğan’ın kendisine uyguladığı tedavinin dünyada altı klinikte uygulandığını ve uygulanan tedavinin 5 yıl garantili olduğunu öğrenen AĞAOĞLU  bu sefer kendisi için 5 yıllık garanti sözü almış oldu.

AĞAOĞLU’NUN BİLİNMEYEN DİŞÇİ KORKUSU

İnşaat sektörünün en cesur isimlerinden Ali Ağaoğlu’nun, dişçi korkusunu, yakın çevresinde bilmeyen yok. Ağaoğlu, dişlerini yaptırabilmek için yurtdışında araştırma yaptı. Dünyada sayılı klinikte uygulanan ağrısız, kansız, robot ile implant yöntemine karar veren Ağaoğlu Türkiye’de tedaviyi uygulayan ünlü diş hekimi İlker Erdoğan’ın yolunu tuttu.

Ünlü diş hekimine korkusunu anlatan Ağaoğlu robotik lazer ile implant tedavisi konusunda ikna oldu. Bir saatlik seansla Ağoğlu’nun diş tedavisi gerçekleşti. Kısa zamanda normal hayata dönen Ağaoğlu Diş Hekimi İlker Erdoğan’a Ağaoğlu İnşaat tarafından yaptırılan en lüks residance  daire ile ödüllendirildi.

AĞAOĞLU’NUN “İNSANSIZ DİŞ PİLOTU” İLE DİŞLERİNİ ÇAKTILAR

Ali Ağaoğlu üzerinde uygulanan teknoloji Almanya’dan ithal. Türkiye’de sadece bir klinikte uygulanan “robotlu implant” teknolojisi ağızda diş tedavisinde doktorun hata oranını sıfıra düşürüyor. Ağaoğlu’nun öncelikli olarak ağız ve çene bilgileri robota yüklendi.

Tüm verilerin yüklendiği veri tabanı teknolojik kollar adı verilen uçlarında kameralar bulunan aparatlara iletildi.  Bu sayede dakikalar içinde Ağaoğlu’nun çene bilgisi ve en iyi dişin yapılabileceği alan belirlendi. Ağız içini adeta BGB evine çeviren teknoloji ile yeri belirlenen dişler milimetrik sapma olmadan robot teknolojisinin belirlediği alana çakıldı. Ağaoğlu kısa zaman sonra sağlıklı bir şekilde yeni dişlerine kavuştu. 

BU JESTİ AĞAOĞLU NEDEN YAPTI

 Bu arada konuyla ilgili bir açıklama yapan Ali Ağaoğlu, niçin böyle bir jest yaptığını da anlattı.
"Ben sürekli işimin başında olan bir insanım. Başarımın sırlarından biri de budur. Diş Hekimi İlker Erdoğan'ın operasyonları, hayat konforumu hiçbir şekilde etkilemedi. O'nun koltuğundan kalkıp, işimin başına döndüm.

İnanmayacaksınız ama, sanki ağzımda hiçbir operasyon olmamış gibiydi. Dolayısıyla aslında ben İlker Bey'den daha avantajlıyım. Vakit benim için nakittir"

ATAŞEHİR DİŞ DOKTORLARI ADRES VE TELEFONLARI İÇİN TIKLA

 AĞAOĞLU ŞİRKETLER GRUBU Adres  - Telefon - Projeleri

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER