Tunç ve Kalay Pinaldi ve Enes Tekstili ziyaret etti

Tunç ve Kalay Pinaldi ve Enes Tekstili ziyaret etti

Tunç ve Kalay Pinaldi ve Enes Tekstili ziyaret etti
Ak Parti Bartın milletvekili adayları Yılmaz Tunç ve Seyfettin Kalay Organize Sanayi Bölgesinde tekstil üzerine faaliyet gösteren Pinaldi ve Enes Tekstil firmalarını ziyaret ederek çalışan işçilere kolaylıklar diledi.

Seçim çalışmalarına devam eden Ak Parti Bartın milletvekili adayları Yılmaz Tunç ve Seyfettin Kalay Bartın Organize Sanayi Bölgesi içinde tekstil üzerine faaliyetlerini sürdüren Pinaldi ve Enes Tekstil firmalarını ziyaret etti. Partinin kadın kolları Başkanı Nurzen Çağdaş’ın ve Gençlik Kolları üyelerinin eşlik ettiği ziyaretlerde fabrikaları gezen adaylar karşılaştıkları ilgiden hayli memnun kaldı. İlk olarak Pinaldi firmasını ziyaret eden Tunç ve Kalay fabrika sahipleri Ramazan Taş ve Şükrü Taş ile bir süre görüşerek fabrikanın faaliyetleri hakkında bilgi aldı. Öğlen yemeği yiyen işçilere afiyet olsun diyen adaylar işçilerle birlikte öğlen yemeği yedi.

Sanayicimize teşvikler sürecek

Daha sonra fabrikanın üretim bantlarını gezen adaylar çalışan işçilere kolaylıklar diledi. Milletvekili ve adayı Yılmaz Tunç, istikrar ortamı ile fabrikaların çoğalacağını ve yeni dönemde Organize Sanayi Bölgesinin genişletme çalışmalarının süreceğini dile getirdi. Tunç,”2002 öncesinde ineklerin otladığı Bartın Organize Sanayi Bölgemizde bu gün 30’a yakın fabrika üretim yapıyor. Kendi dönemlerinde Organize Sanayi Bölgesini bir karış bile büyütemeyenler bu gün çıkmış iş aş getireceğim diyor. Bu millet onları denedi. Türkiye’yi dünyada kriz yokken krize sokanları milletimiz unutmadı. Onları 2002 seçimlerinden bu güne kadar her seçimde sandığa gömdü. Ak Parti dönemi ile Bartın’da 9 bin olan sigortalı sayısı bu gün 25 bine çıktı. Biz bunu yeterli görmüyoruz. Bu sayıyı daha da yukarı çıkartarak Bartın’da işsizlik oranın en minimum seviyeye indirmeyi hedefliyoruz. Bunu da lafla değil, OSB’yi genişletip oraya yeni yatırımcıları getirerek bunu sağlayacağız. Sanayicimize yatırım yapması için teşvik veriyoruz. Bu teşviklerin birçoğu Ak Parti iktidarı ile gerçekleşti. Bu güne kadar muhalefetin vaat etmiş olduğu iş aş sözleri seçim sonrası hep unutuldu boş çıktı.”dedi.

Pinaldi firmasından sonra yine OSB içinde tekstil üzerine faaliyet gösteren Enes Tekstili de ziyaret eden adaylar burada fabrika sahibi Ömer Tan ve Şevket Tan ile görüşüp bilgi aldı. Tunç ve Kalay fabrikada çalışan personellere kolaylıklar dileyip 12 Haziran seçimleri için destek istedi.   


YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER