STADLARA İNAT KENDİNİ ŞÖLENE AT

Ataşehir’de 19 Mayıs Atatürk"ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında, AK Parti Ataşehir İlçe Gençlik Kolları tarafından “Stadlara İnat Kendini Şölene At” sloganıyla gerçekleştirilen gençlik şöleninde büyük coşku yaşandı.

STADLARA İNAT KENDİNİ ŞÖLENE AT


Ataşehir İlçe Gençlik Kolları tarafından İçerenköy’de düzenlenen 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinliği tam bir şölen havasında gerçekleşti. Gençlik Şöleni için İçerenköy futbol sahasının önündeki alan ve çevresi Türk bayrakları ile süslendi.

Şölene İstanbul 1.Bölge Milletvekillerinden Belma Satır ve Osman Boyraz’ın beraberinde Ataşehir İlçe Başkanı Nimetullah Topu da katılım gösterdi. Şölen dâhilinde masa tenisi, langırt, havalı hokey, boks, satranç gibi oyunlar ücretsiz olarak oynandı. Oyunlara şölene katılım gösteren vekiller Belma Satır, Osman Boyraz ve İlçe Başkanı Nimetullah Topu’da eşlik etti.

İlçe Gençlik Kolları Başkanı Seçkin Koç ve İstanbul Milletvekili Osman Boyraz aynı takımı paylaşırken, İstanbul Milletvekili Belma Satır ve İlçe Başkanı Nimetullah Topu da diğer takımı oluşturarak karşılıklı langırt maçı yaptılar, programdaki en çok ilgi çeken anlardandı.

Tüm katılımcıların günün anlam ve önemine uygun bir biçimde spor kıyafetleriyle katıldığı şenlikte, çeşitli yörelerin müzikleri eşliğinde horon oynandı, halaylar çekildi. Gençler, şölenin her anında müzikle eğlendi. Programın sonlarına doğru karaoke ile çeşitli şarkılar söyleyerek programı sonlandırdılar.

FOTO GALERİSİ İÇİN TIKLA

Güncelleme Tarihi: 21 Mayıs 2012, 17:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER