Sektör Alışveriş Merkezleri
Yayınlama Tarihi 17 Ağustos 2010
Telefon 0 232 373 75 76
Resmi Web Sitesi http://www.atasehirweb.com/firma-rehberi/park-bornova-avm-alisveris-merkezi-7214.html
Park Bornova AVM Alışveriş Merkezi



Park Bornova Outlet Center

Park Bornova Outlet Center Akıllı Alışverişin Adresi...

Tesisimiz, hem İzmir´in ilk gerçek anlamdaki alışveriş merkezi hem de İzmir´e "outlet center" konseptini getiren yerdir. Yeni bir yönetimle ziyaretçilerine hizmet veren alışveriş merkezimiz, bir yandan Türkiye´nin ve dünyanın kalitesiyle ün yapmış markalarının kaliteli ürünlerinin outlet fiyatlarıyla tüketiciye ulaşmasına imkan verirken diğer yandan da market, sinema, bowling, çocuk oyun merkezi ve çok çeşitli restoran ve kafe işletmeleriyle de ziyaretçilerimize güzel zaman geçirme imkanı sunmaktadır.



Park Bornova Outlet Center, Aydın otoyolu ve Ankara karayolu üzerinde olmasının yanı sıra İstanbul karayoluna ve Bornova merkezine çok yakın olması sayesinde oldukça rahat ulaşılabilen, geniş otoparkıyla park sorunu yaşatmayan, tek katta yer alan mağazalarıyla son derece rahat dolaşılabilen, yüksek tavanıyla her zaman ferah bir ortam sağlayan bir alışveriş merkezidir.

Yaklaşık 33.000 metrekarelik açık alan üzerinde, 17.742 metrekarelik bir kapalı yapıda yer alan Park Bornova Outlet Center’ın 11.000 metrekarelik kiralanabilir alanı bulunmaktadır.

Sarar ve Altınyıldız alışveriş merkezinin en eski mağazalarıdır. Aydınlı Grup mağazası Pierre Cardin, Cacharel, US Polo, Becon gibi farklı markalarla alışveriş merkezinde yerini almıştır. Loft-Collins, Rodi/Yard’s Jeans, İzmir’in en köklü spor mağazalarından Barçın Spor gençlerin rağbet ettiği bir ürün grubuna sahiptir. Desa’da giyim ürünlerinin yani sıra Samsonite bavul ve çanta gibi farklı ürünler de bulabilirsiniz. Kığılı alışveriş merkezine yeni katılan mağazalardan olmasına rağmen çok kısa sürede oldukça yüksek bir iş hacmi yakalamıştır. Soobee ve Naf Naf Enfant bebek ve çocuklar için rengarenk, cıvıl cıvıl ürünlerle boy gösterirken, Ataköy Ayakkabı geniş ayakkabı çeşitleri sunar. Spazio, J & J, ve Jezebel ise bayanların vazgeçemedikleri mağazalardır.

AFM Sinemaları 450 kişilik koltuk kapasitesi ile güncel filmleri takip edenlerin uğrak yeridir. AFM Bowling 670 metrekarelik alanda işletilen 8 hatlı bowling salonu ile büyüklerin, Smart Play ise çocukların ve gençlerin rağbet ettikleri bir oyun merkezidir.

Gün ışığı ile aydınlanan 1.300 metrekarelik “food court” alanı ortasındaki havuzuyla son derece ferah bir ortamdır. Bu alan etrafında Burger King, içerde oturulan restoranıyla Dost Pide ve Özsüt Cafe müşterilerine hizmet vermektedir. Alışveriş merkezinin eski işletmelerinden olan Kahve Evi ise Planet Cafe adıyla hizmetini sürdürmektedir. Pizza Gold değisik pizza menüleriyle , Eli Açık Lokantası sıcak yemek ve salata ile, Kumru&Kumru ise muhtelif kumru, kumpir, tost ve sandviç ile, Eko Fast döner ve lahmacun ile, şepşeker ise renkli şekerleme ve çikolata ürünleri ile her damak zevkine uygundur. Ekmekiçi de nefis menüleriyle Park Bornova ailesine katılmıştır.

Park Bornova Outlet Center Sinemaları

AFM Sinemaları 4 Salonda 470 koltuk kapasitesiyle hizmet vermektedir. Çarşamba günleri halk günüdür.

AFM Sinemaları : 0 232 373 73 20

Park Bornova Outlet Center Bowling

AFM Bowling, İzmir'de en tecrübeli bowling işletmesi olarak, yenilenmiş salonunda toplam 8 hattıyla aynı anda 70 kişiye kadar bowling oyunu hizmeti verebilmektedir. Salon, bowling dışında muhtelif oyun makineleri, restoran/barı ve maç yayınlarıyla müşterilerine hizmet vermektedir.

AFM Bowling : 0 232 388 78 11 - 0 232 388 78 12

Park Bornova Outlet Center Eğlence

Smart Play : 0 232 374 15 99

Park Bornova Outlet Center Ulaşım

Taksi İle : Park Bornova denildiğinde taksilerin sizi sorunsuzca getirebilirler; ancak bazı şoförler hala tesisi eski işletmeden kalan Egs Park Bornova veya Egs Outlet Bornova adlarıyla anmaktadır. Tarif etmek gerekirse tesis Aydın otoyolu Doğanlar bağlantı kavşağından sonradır. Eva-Biesse ile Çukurova tesisleri arasındadır. Ayrıca Bornova’daki Varan merkezine gidilirken de Park Bornova’nın önünden geçilmektedir.

Özel Araç İle : Bornova bölgesindeki yeşil renkli Aydın otoban tabelalarının takip edin. Bir viyadükün altında yer alan Aydın otobanı Doğanlar girişinin bulunduğu döner kavşağa geldiğinizde Park Bornova ve Tansaş tabelalarınızı göreceksiniz; giriş kapısı döner kavşağın hemen 100 metre ilerisindedir.

Metro : Metronun Bornova’daki son durağında inip, yarım saatte bir kalkan Park Bornova ücretsiz müşteri servisimize binebilirsiniz. Müşteri servisini beklemek istemezseniz Park Bornova Outlet Center tarafına giden muhtelif minibüslerden birine binebilirsiniz.

Yürüyerek : Park Bornova, Ege Üniversitesi ana giriş kapısının da bulunduğu Osman Kibar Kavşağından Ankara yönüne doğru 1500 metre mesafededir.

Park Bornova AVM Alışveriş Merkezi İletişim Bilgisi Adres : Bornova - İzmir
Tel.: 0 232 373 75 76 (Pbx)
Faks : 0 232 373 94 25
Park Bornova AVM Alışveriş Merkezi İnternet Sitesi :
www.parkbornova.com













Alışveriş Merkezleri
Lyra Park Alışveriş Merkezi,Flyinn Alışveriş Merkezi,Aquarium Alışveriş Merkezi,Airport Alışveriş Merkezi,Astoria Alışveriş Merkezi,Capacity Alışveriş Merkezi,Akmerkez Alışveriş Merkezi,Asya Park Outlet Alışveriş Merkezi, Atrium Alışveriş Merkezi, Beşyıldız Alışveriş Merkezi,Capitol Alışveriş, MerkeziCarousel Alışveriş, Merkezi Deposite Alışveriş Merkezi,Fabulist Alışveriş Merkezi, Foxcity Alışveriş Merkezi Hayatpark Alışveriş Merkezi,Outlet Park Alışveriş MerkeziKanyon Alışveriş Merkezi,Mayadrom Alışveriş Merkezi,Metroport Alışveriş Merkezi,Palladium Alışveriş MerkeziPendik Park Alışveriş Merkezi,Tepe Nautilus Alışveriş Merkezi,Uyum Çarşı Alışveriş Merkezi,World Atlantis Alışveriş Merkezi,Historia Alışveriş Merkezi,M1 Meydan Alışveriş Merkezi,Marka City Alışveriş Merkezi,Parkway Alışveriş Merkezi,Espri Outlet Center Alışveriş Merkezi,212 İstanbul Alışveriş Merkezi,Addres İstanbul Alışveriş Merkezi,Beylicium Alışveriş Merkezi,City's Nişantaşı Alışveriş Merkezi,Armoni Park Alışveriş Merkezi,Atirus Alışveriş Merkezi,Aymerkez Alışveriş Merkezi,Beyaz City Alışveriş Merkezi,Carium Alışveriş MerkeziCevahir Alışveriş Merkezi, Doğuş Alışveriş Merkezi,Galleria Alışveriş Merkezi, Ihlamur Alışveriş Merkezi,İstinye Park Alışveriş Merkezi,Kemermall Alışveriş Merkezi,Metrocity Alışveriş Merkezi,Olivium Alışveriş Merkezi,Paradise Alışveriş Merkezi,Profilo Alışveriş Merkezi,Town Center Alışveriş Merkez,iViaport Alışveriş Merkezi,Yaylada Alışveriş Merkezi,Colony Outlet Alışveriş Merkezi,Kale Center Alışveriş Merkezi,Marmara Park Alışveriş Merkezi,Prestige Mall Alışveriş Merkezi,Armada Alışveriş Merkezi,A City Alışveriş Merkezi,Ankuva Alışveriş Merkezi,Millenium Outlet Park Alışveriş Merkezi,Optimum Alışveriş Merkezi,Kent Park Alışveriş Merkezi,Arcadium Alışveriş Merkezi,Bilkent Center Alışveriş Merkezi,Galleria Ankara Alışveriş Merkezi,KC Göksu Alışveriş Merkezi,ODC Center Alışveriş Merkezi,Ankamall Alışveriş Merkezi,Eti Park Outlet Center Alışveriş Merkezi,Gordion Alışveriş Merkezi,365 Alışveriş Merkezi,Antares Alışveriş Merkezi,FTZ Alışveriş MerkeziKarum Alışveriş Merkezi,Minasera Alışveriş Merkezi,Panora Alışveriş Merkezi,Ege Park Alışveriş Merkezi,Forum Bornova Alışveriş Merkezi,Park Bornova Alışveriş Merkezi,Agora Alışveriş Merkezi,Palmiye Alışveriş Merkezi,Deepo Alışveriş Merkezi,Konak Pier Alışveriş Merkezi,Alanyum Alışveriş Merkezi,Sultan Bazaar Alışveriş Merkezi