Sektör Alışveriş Merkezleri
Yayınlama Tarihi 17 Ağustos 2010
Telefon 0212 360 37 83
Resmi Web Sitesi http://www.atasehirweb.com/firma-rehberi/kemermall-avm-alisveris-merkezi-7206.html
Kemermall AVM Alışveriş Merkezi


Hızla ve düzenli olarak gelişen Göktürk - Kemerburgaz bölgesinde büyük ihtiyaç duyulan alışverişte iyi hizmet ve markalarla birlikte içinde eğlence, sporu barındıran bir mekan yaratılmıştır.

Yeşilin doğayla bütünleştiği, kemerlerinin tarihi dokuyu yansıttığı Göktürk ve Kemerburgaz bölgesinde yer alan Kemermall Alışveriş Merkezi, doğa ile iç içe keyifli alışveriş ve eğlence imkanı sunmaktadır.

Göktürk-Kemerburgaz Bölgesinde, İstanbul Caddesinde yer almaktadır. Kemermall Alışveriş Merkezi bünyesinde; Bowling, Buz Pateni Pisti, Kayak ve Snowboard Pisti ile spor aktivite alanları ve Çocuk Eğlence Merkezi, yerli ve yabancı ihtisas mağazaları, cafe ve restaurantları, çeşitli hizmet sektörleri ile hizmet vermektedir. İnşaatı 20 ay gibi kısa bir sürede tamamlanan alışveriş merkezimiz 2007 yılında faaliyete geçmiştir. Butik alışveriş merkezi anlayışıyla hizmet veren Kemermall Alışveriş Merkezi, gerek alışveriş gerekse eğlence yaşam tarzında Göktürk ve Kemerburgaz bölgesinde önemli bir merkez haline gelmiştir. Kemermall Alışveriş Merkezi konsepti, modern mimarisi ile Göktürk ve Kemerburgaz’da büyük ihtiyaç duyulan modern alışveriş açığını kapatacak ve hedef kitlemizin taleplerini karşılayacaktır. Kemermall Alışveriş Merkezi'miz bünyesinde yer alan markalar da bu bölgedeki hedef kitlesine uygun seçkin ve uluslararası markalardır.

Kemermall Alışveriş Merkezi Kayak Keyfi

12 ay kayak keyfi başka nerde var? Dağı ayağınıza getirdik, KemerMall'dayız...

Artık kayak ve snowboard öğrenmek için, zaman ayırmanıza ve koşturmanıza hiç gerek yok. Çünkü dağı ayağınıza getirdik!.. Amacımız; kayak ve snowboard öğrenmek isteyen herkese, yaşı, düzeyi, tekniği ne olursa olsun, kayak ve snowboard'u bilinçli bir şekilde öğreterek, doğanın en hırçın güzelliklerini sunan dağlarda, kar keyfini coşkuyla yaşamalarını sağlamaktır.

Kemer Ski & Snowboard Club : Yıldırım Candan - 0 532 255 02 25

Kemermall Alışveriş Merkezi Bowling

Cosmic Bowling Kemermall'da,,,

Kemermall Alışveriş Merkezi bünyesinde Cosmic Bowling, sadece bir bowling salonu olmanın dışında lezzetli tatları ile restaurant & cafe'si ve oyun makineleri bölümü ile sizleri bekliyor...

Saturn Cosmic Bowling, 6 hatlı Bowling Salonu, ayrıca 3 hatlı VİP Bowling Salonu, 150 kişilik resturant ve cafesi, çocuk eğlence üniteleri ile müşteri memnuniyetini faaliyetlerinin odak noktası olarak belirlemiştir. Özel turnuvaların yanı sıra yaş günleri ve parti gibi özel eğlence geceleri sizlerin tercihlerine göre düzenlenmektedir.

Rezervasyon : 0 212 360 38 01

Kemermall Alışveriş Merkezi Ulaşım

Kemerburgaz; geçmişte İstanbul'a Istıranca ormanlarından su taşıyan kemerlerin en güzel örnekleri Kemerburgaz çevresindedir. Bu kemerler zaman ayak direyen birer mimarlık harikasıdır. Roma ve Bizans dönemlerinde de kullanıldığı söylenen kemerlerin önemli bir bölümü Mimar Sinan eseridir.

Kemerburgaz'a birkaç yoldan gidilebilir. Belgrat Ormanı içinden geçen Kilyos Yolu ile; Büyükdere'den Sarıyer Yolu'na dönerek Çayırköy üzerinden veya E-6 Otoyolu'nun Okmeydanı - Kemerburgaz ayrımından çıkarak Hasdal Kışlası'nın yanından, TEM bağlantısı ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü sayesinde İstanbul şehir merkezine çok yakın olan Kemerburgaz, Levent'e 15, Taksim'e 20, Atatürk Havalimanı'na 25 dakika ulaşım imkanı sağlar.

Kemermall AVM Alışveriş Merkezi İletişim Bilgisi
Adres : İstanbul Caddesi, Selanik Bulvarı, Kemerburgaz - İstanbul
Tel.: 0 212 360 37 83 - 0 212 360 37 84
Faks : 0 212 360 37 87




















Alışveriş Merkezleri
Lyra Park Alışveriş Merkezi,Flyinn Alışveriş Merkezi,Aquarium Alışveriş Merkezi,Airport Alışveriş Merkezi,Astoria Alışveriş Merkezi,Capacity Alışveriş Merkezi,Akmerkez Alışveriş Merkezi,Asya Park Outlet Alışveriş Merkezi, Atrium Alışveriş Merkezi, Beşyıldız Alışveriş Merkezi,Capitol Alışveriş, MerkeziCarousel Alışveriş, Merkezi Deposite Alışveriş Merkezi,Fabulist Alışveriş Merkezi, Foxcity Alışveriş Merkezi Hayatpark Alışveriş Merkezi,Outlet Park Alışveriş MerkeziKanyon Alışveriş Merkezi,Mayadrom Alışveriş Merkezi,Metroport Alışveriş Merkezi,Palladium Alışveriş MerkeziPendik Park Alışveriş Merkezi,Tepe Nautilus Alışveriş Merkezi,Uyum Çarşı Alışveriş Merkezi,World Atlantis Alışveriş Merkezi,Historia Alışveriş Merkezi,M1 Meydan Alışveriş Merkezi,Marka City Alışveriş Merkezi,Parkway Alışveriş Merkezi,Espri Outlet Center Alışveriş Merkezi,212 İstanbul Alışveriş Merkezi,Addres İstanbul Alışveriş Merkezi,Beylicium Alışveriş Merkezi,City's Nişantaşı Alışveriş Merkezi,Armoni Park Alışveriş Merkezi,Atirus Alışveriş Merkezi,Aymerkez Alışveriş Merkezi,Beyaz City Alışveriş Merkezi,Carium Alışveriş MerkeziCevahir Alışveriş Merkezi, Doğuş Alışveriş Merkezi,Galleria Alışveriş Merkezi, Ihlamur Alışveriş Merkezi,İstinye Park Alışveriş Merkezi,Kemermall Alışveriş Merkezi,Metrocity Alışveriş Merkezi,Olivium Alışveriş Merkezi,Paradise Alışveriş Merkezi,Profilo Alışveriş Merkezi,Town Center Alışveriş Merkez,iViaport Alışveriş Merkezi,Yaylada Alışveriş Merkezi,Colony Outlet Alışveriş Merkezi,Kale Center Alışveriş Merkezi,Marmara Park Alışveriş Merkezi,Prestige Mall Alışveriş Merkezi,Armada Alışveriş Merkezi,A City Alışveriş Merkezi,Ankuva Alışveriş Merkezi,Millenium Outlet Park Alışveriş Merkezi,Optimum Alışveriş Merkezi,Kent Park Alışveriş Merkezi,Arcadium Alışveriş Merkezi,Bilkent Center Alışveriş Merkezi,Galleria Ankara Alışveriş Merkezi,KC Göksu Alışveriş Merkezi,ODC Center Alışveriş Merkezi,Ankamall Alışveriş Merkezi,Eti Park Outlet Center Alışveriş Merkezi,Gordion Alışveriş Merkezi,365 Alışveriş Merkezi,Antares Alışveriş Merkezi,FTZ Alışveriş MerkeziKarum Alışveriş Merkezi,Minasera Alışveriş Merkezi,Panora Alışveriş Merkezi,Ege Park Alışveriş Merkezi,Forum Bornova Alışveriş Merkezi,Park Bornova Alışveriş Merkezi,Agora Alışveriş Merkezi,Palmiye Alışveriş Merkezi,Deepo Alışveriş Merkezi,Konak Pier Alışveriş Merkezi,Alanyum Alışveriş Merkezi,Sultan Bazaar Alışveriş Merkezi