Sektör Pansiyonlar - Piknik Yeri
Yayınlama Tarihi 31 Temmuz 2010
Telefon 0216 434 52 99
Resmi Web Sitesi http://www.atasehirweb.com/firma-rehberi/kazanc-park-club-beykoz-6898.html

 Kazanç Park Club   

Adres: Polonezköy Cd. Cumhuriyet Köyü. No: 30 Cumhuriyet Köyü BEYKOZ
Beykoz / İstanbul

Telefon: 0216 434 52 99  



 Kazanç Park Club    

 Köy yaşamının unutulmuş lezzetleri, sahanda yumurtanın, tereyağının, taze demlenmiş çayın doyumsuz tadını keyifle yapacağınız bir kahvaltıda yaşayabilirsiniz.
Serin yaz akşamlarında ya da kışın soğuk günlerinde şömine alevinin ahşap ile dansını hoş bir müzik eşliğinde izlerken eşsiz lezzetteki yemeğinizin şehrin tüm kargaşasından uzak bir ziyafete dönüşebilir. Bembeyaz karın ortasında sucuk ekmek ya da özel soslarla marine edilmiş etinizi kendiniz pişirebilirsiniz. Yazın gül bahçesi içinde ya da havuz başında yemek yemek sizin tercihiniz olacak. Kahvaltınızı bülbül sesleri arasında yaparken büyülenecek, akşam yemeğini ışıl ışıl havuz başında yerken kendinizden geçeceksiniz.
Farklı mekan seçenekleri bulunan Kazanç Park misafirlerine doğa içerisinde at binme keyfini sunuyor. Bahçenin yanından geçen doğal deresiyle ve ağaçlar arasında yürüyerek veya atlarla göle doğru düzenlenen safari gezintileriyle doğayı adım adım keşfetme imkanı bulurken ayaklarınız yorulsa da ruhunuz dinleniyor.
Kazanç Park Country tarzıyla döşenmiş villalarında sizleri ağırlıyor. Güneş dalınca bayılıyor Kazanç Park'ın şömine başı keyifli sohbetleri kış menüsünün lezzetli yemekleri, sıcak gülüşlerle şenlenen salonlarında nice dostluklar, nice iş toplantıları doğanın pozitif enerjisiyle tazeliyor kendini... Doğayla iç içe bir ortamda artık toplantılarınızda huzur dolu olacak. Toplantılarınız ve seminerlerinizden sonra Kazanç Park'ın sizlere sunduğu aktiviteler ile toplantı yorgunluğunu çok kısa bir sürede atıp kendinizi haftaya daha zinde hazırlayabilirsiniz...