Sektör Hastane - Tıp Merkezleri
Yayınlama Tarihi 18 Temmuz 2010
Telefon 444 44 69
Resmi Web Sitesi http://www.atasehirweb.com/firma-rehberi/dunya-goz-hastanesi-adres-ve-telefonlari-6714.html
DÜNYA GÖZ HASTANESİ

ADRES VE TELEFONLARI

Randevu ve Bilgi için: 444 44 69



DÜNYA GÖZ HASTANESİ ADRES VE TELEFONLARI

AİLE HEKİMİNİ ÖĞRENMEK İÇİN TIKLA

Güveninizle Büyüyoruz…

1996 yılında hizmet vermeye başlayan Dünyagöz, göz sağlığıyla ilgili her türlü soruna 365 gün, 24 saat kesin çözüm getirmektedir. Ülkemizde yeni bir dönem başlatan hastanemiz, yurt içi ve yurtdışında toplam 15 merkezinde ilkeli sağlık hizmeti vermektedir. Sürekli yenilenen eksiksiz teknolojisi, Profesör, Doçent ve Uzman doktorlardan oluşan 150 kişilik deneyimli medikal kadrosu, 1000 personeli ve çağdaş yönetim anlayışıyla kısa sürede dünyanın sayılı birkaç merkezi arasındaki yerini almıştır.
İleri Teknoloji ve Bilgi Sistemleri Ağı

Tıp bilimindeki yeni bilgi ve uygulamalar konusunda öncülük ederken, tıp teknolojisindeki son gelişmeleri de yakından takip eden Dünyagöz Hastaneler Grubu, hasta ile ilgili tüm kayıtların saklandığı “ Hastane Bilgi Yönetim Sistemi” ile hastaneler arasında güçlü bir iletişim ağına sahiptir. Grubumuzda hastane içi ya da hastaneler arasında işleyen Ses ve Görüntü Transfer Sistemleri kullanılmaktadır.

Bünyemizde oluşturulan pek çok komite ve kurul sayesinde; iç denetim mekanizmaları sağlanmakta ve kurum içi eğitimler ile kalite ve mükemmelliğine giden yolda süreklilik yakalanmaktadır.
Dünya ile Entegre...

Her sektörde olduğu gibi tıpta da verilen hizmetin kalitesi teknolojik gelişme ve bilimsel çalışmalarla arttırılmaktadır.

Hastanemizde kullanılan teknolojiler dünyadaki gelişmelere paralel olarak yenilenmektedir. Hekimlerimizin oftalmoloji alanında yaptığı bilimsel araştırmalar dünyada medikal teknoloji üreten şirketlere ve göz hekimlerine kaynak olmaktadır. Dünyagöz bünyesinde düzenlenen uluslararası seminer ve konferanslarda dünyanın oftalmoloji alanında önde gelen isimlerini, Türk göz hekimleri ile buluşturarak karşılıklı bilgi alışverişine olanak tanımaktadır.
Prof. Dr. Ioannis Pallikaris, Girit Üniversitesi ve LAZER...

Oftalmoloji alanındaki araştırma ve buluşlarıyla dünyanın önde gelen üniversiteleri arasında yer alan ve rektörlüğünü Avrupa Katarakt ve Refraktif Cerrahi Derneği Başkanlığını yapmış Prof. Dr. Ioannis Pallikaris’in yaptığı Girit Üniversitesi Tıp Fakültesi ile 2003 yılında “Ortak Çalışma Protokolü’ imzalamış bulunmaktayız. Her iki kurumun hekimleri tarafından yürütülen ortak tedavi protokolleri ile hastalarımıza güncel ve güvenilir yöntemler ile sağlık hizmeti verilmektedir.
Kalite Çalışmalarımız

JCI (Joint Commision International)

Dünyagöz Hastanesi, Temmuz 2006’da JCI Akreditasyon belgesini almak üzere denetimden geçmiş ve almaya hak kazanmış ilk Türk göz hastanesidir. JCI, sağlık hizmeti veren kuruluşların standartlarını belirleyen ve kalite belgesi veren dünyanın en önemli Amerikan Akreditasyon sistemidir. Bu belgeye layık görülebilmek için pek çok kriteri gerçekleştirmiş olmak gerekmektedir. JCI hasta odaklı standartlardan oluşur. En önemli konu başlığı ‘Hasta ve Ailesi Haklarıdır. Kurum hasta ve ailesinin haklarının korunmasını destekleyen süreçler sağlamaktan sorumludur. Diğer kriterlerden bazıları ise şunlardır: Maliyetlerin akıcılığı ve uygunluğu, insan kaynaklarının çağdaşlığı, bilgiyi yönetme gücü, üst yönetimle iletişim kolaylığı, toplumsal yarara verilen önem, etkin/verimli çalışma ve risk yönetiminde başarı v.b.

JCI Akreditasyonu, Dünyagöz Hastanesi’nin bu kriterlere uygun olduğunu uluslararası platformda ispatlayan bir belgedir.

İSO 9001:2000 (International Standardization Organization )

ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi Standartları, müşteri ve yasal düzenlemelere uygun faaliyeti, sürekli olarak gerçekleştirebilme yeteneğinin bir göstergesidir.

Dünyagöz Hastanesi Ataköy, Levent, Altunizade ve Feneryolu şubeleri Aralık 2005’de TSE tarafından gerçekleştirilen belgelendirme denetimi sonucunda ISO 9001:2000 sertifikasyonuna hak kazanmıştır. Aralık 2005’den bu güne yılda bir kez tekrarlanan gözetim tetkikleri başarı ile geçilerek tüm şubelerin İSO 9001:2000 Kalite Yönetim Sistemi sertifikasyonun devamlılığı ve güncelliği sağlanmıştır.

Ayrıca Ekim 2007’de TUV-SUD tarafından gerçekleştirilen İSO 9001:2000 Kalite Yönetim Sistemi Belgelendirme Denetimi sonucunda Dünyagöz Hastanesi, belgelendirme denetimini başarı ile geçerek, TUV-SUD tarafından İSO 9001:2000 Kalite Yönetim Sistemi sertifikasyon almaya hak kazanmıştır.
Dünyagöz Hastanesi Yurtdışı

Her geçen yıl yurtdışından gelen hastalarımızın artışı ile birlikte Avrupa’nın birçok ülkesinde göz kliniklerimiz ile göz sağlığı hizmeti sunmaktayız. Bu kliniklerimizde Türkiye’deki hastanelerimizde ameliyat olacak yabancı hastalarımızın ön muayene ve tetkikleri gerçekleştirilmektedir. Muayene sonucu ameliyatına karar verilen hastalarımıza Sağlık Turizmi kapsamında, Türkiye’ye gelişlerinden ülkelerine dönüşlerine kadar her konuda ( ulaşım, transferler, konaklama, şehir turları, rehberlik, tedavi, ilaç ) eksiksiz bir hizmet paketi sunmaktayız. Ülkelerine dönen hastalarımızın ameliyat sonrası kontrollerini de Avrupa’da Amsterdam, Berlin, Köln ve Belçika ve Tiran’da bulunan kliniklerimizde yapmaktayız. Yurt dışında gerçekleştireceğimiz yeni yatırımlarımız ile büyümeye devam ediyoruz.

Dünyagöz Hastaneler Grubu olarak bugün sağlık turizmi alanında yılda 20.000 yabancı hastanın gözlerine hizmet vermekteyiz.
Etkinlikler

Tıp bilimindeki son gelişme ve araştırmaları yakından izleyen Dünyagöz Hastaneleri Grubu, bu konuda da öncü sorumlulukla hareket ederek, haftalık ve aylık bilimsel toplantılar, kurum içi ve dışı konuk konuşmacıların yer aldığı geniş katılımlı konferanslar ve TV programlarında halkımızı bilgilendirici çalışmalar düzenlemektedir.
Önümüzdeki Günlerde

Dünyagöz olarak 2010 Nisan ayında Akdeniz Bölgesi’nde hem yerli hem de yabancı hastalar için Antalya Dünyagöz’ü hizmete açtık. Antalya hastanemizin hızla gelişen sağlık turizmine büyük katkı sağlayacağını düşünüyoruz. 15.000 m2 üzerine kurulan hastanemiz bu amaçla yabancı hastaların ihtiyaçlarına göre istihdam ediliyor.

Ayrıca, Sağlık Turizmine verdiğimiz önem ve bu alanda yürüttüğümüz yatırım çalışmaları ile birlikte Türkiye’yi göz sağlığı alanında akla gelen ilk ülke yapmayı hedefliyoruz. Önümüzdeki Kiev ve Moskova'da açacağımız kliniklerimiz ile çalışmalarımıza daha da hız kazandıracağız.
Güveninize Layık Olmaya Devam Edeceğiz

Dünyagöz Hastaneleri’nde farklı bir dünya yarattık. Hastaneler zincirimizin farkını daha kapıdan girdiğiniz andan itibaren yaşayacaksınız. Konforlu ve ferah bir ortamda, sıcak ilgiyle ve güler yüzle karşılanacak, hastanede olduğunuzu unutacaksınız. Daha da önemlisi, dev hekim kadromuz, benzersiz teknolojimiz, nitelikli insan gücümüz sayesinde doğru teşhis ve doğru tedavi hizmetinin ayrıcalığını yaşayacaksınız.

Bize gösterdiğiniz güvene layık olmaya devam edeceğiz.

Bugün, yarın ve daima...

ERAY KAPICIOĞLU
Yönetim Kurulu Başka


Sağlık Turizminde Farkımız

    * Lazerin mucidi Prof. Ioannis Pallikaris’in bilimsel danışmanlığında en son teknoloji ve kişiye özel lazer ameliyatları
    * JCI kalite belgesine sahip ilk ve tek göz hastanesi
    * 19 Farklı Dilde Hizmet Veren Deneyimli Medikal Kadro ve Sağlık Turizmi Konusunda Eğitimli Profesyonel Ekip
    * Avrupa’da sağlık sektörüne yatırım yapmış ilk ve tek Türk Sağlık Kuruluşu
    * Berlin,Amsterdam,Köln,Heusden(Belçika),Tiran,Bükreş'te Dünyagöz klinikleri
    * Ayda ortalama 2000 yabancı hasta tedavisi
    * Hastanelerimizin içerisinde ibadethaneler (Sinagog, Chapel, Mescid)
    * Ameliyat öncesinde canlı Arp müziği eşliğinde stresten arınma ve ameliyata hazırlık
    * Yabancı hastaların ihtiyaçlarına gore dizayn edilmiş 7 yıldız standartında hasta konaklama odaları
    * Kişiye özel gözde medikal sağlık turizm paketleri
    * Havaalanı ve hastane arasında VIP transfer
    * Kendi dilinde rehberlik hizmeti



DÜNYA GÖZ HASTANESİ ALTUNİZADE
Randevu ve Bilgi için: 444 44 69
Adres: Mahir iz Caddesi No:7 Capitol iş merkezi karşısı Altunizade / İstanbul



DÜNYA GÖZ HASTANESİ ANTALYA
Randevu ve Bilgi için: 444 44 69
Adres: Zafer Mahallesi Yıldırım Beyazıt Caddesi No:93 Kepez / Antalya.



DÜNYA GÖZ HASTANESİ ATAKÖY
Randevu ve Bilgi için: 444 4 469
Adres:Zeytinlik Mah. Sahilyolu Cad. No : 18 Pk:34140 Ataköy İstanbul



DÜNYA GÖZ HASTANESİ ATAKÖY
Randevu ve Bilgi için: 444 44 69
Adres: Kaya Milenyum Center Beylikdüzü / İstanbul


DÜNYA GÖZ HASTANESİ ETİLER
Randevu ve Bilgi için: 444 44 69
Adres:Nispetiye Cad. Yanarsu Sok. No :1 Etiler İstanbul


DÜNYA GÖZ HASTANESİ FENERYOLU
Randevu ve Bilgi için: 444 4 469
Adres: Bağdat C. 150 Feneryolu Kadıköy


DÜNYA GÖZ HASTANESİ GAZİOSMANPAŞA
Randevu ve Bilgi için: 444 44 69
Adres: Merkez Mahallesi Ordu cd. No:23 Gaziosmanpaşa / İstanbul



DÜNYA GÖZ HASTANESİ İZMİT
Randevu ve Bilgi için: 444 44 69
Adres: Kadiköy Mah. Atatürk Bulvarı No.2 Bekirpaşa / İzmit / Kocaeli


DÜNYA GÖZ HASTANESİ MALTEPE
Randevu ve Bilgi için: 444 44 69
Adres: Cevizli Mah. Bağdat Cd. 460/1 Maltepe İstanbul


DÜNYA GÖZ HASTANESİ AMSTERDAM HOLLANDA
Adres:Dunya Eye Nederland b.v Nijenburg 152 Part 1081 gg Amsterdam
Telefon: +31 20 646 49 59 Faks: +31 020 646 26 28
Web Adresi: www.worldeyelasik.nl


BERLİN ALMANYA
Adres: 10627 Berlin, (Charlottenburg) Kaiser-Friedrich-Strasse 62
Telefon: +49 30 887 25 65 0 Faks: +49 30 887 25 64 5
Web Adresi: www.worldeyelasik.de


HEUSDEN BELİÇİKA
Randevu ve Bilgi için : +90 212 444 44 69
Adres: Guido gezellelaan 6 3550 heusden-zolder Belgium
Telefon: +32 11 85 00 42 Faks: +32 11 22 09 99


KÖLN ALMANYA
Adres: Steyler Str. 11   51067 Köln
Telefon:+49 221 96 810 25    Faks: +49 221 96 810 24


TİRAN ARNAVUTLUK
Adres: Bulevardi Gjergj Fishta, Pallati " Titan Konstruksion " - Tirane
Telefon:+355 42 42 69 50


LONDRA İNGİLTERE
Adres:12 Harley Street
LONDON W1G 9PG
Telefon: +44 330 555 2020 Fax: +44 330 555 2021
Fax:  +355 42 42 69 49

banner110

banner109