Sektör Pansiyonlar - Piknik Yeri
Yayınlama Tarihi 31 Temmuz 2010
Telefon numarası : 0 216 434 55 21/0 216 434 55 22 Adres : İshaklı Köyü Ovası, Bayramköprü Mevkii No:2 BEYKOZ ataşehirweb rehberi

    
Saklıköy Country Club

 
       
ADRES & HABERLEŞME:

Bayramköprü Mevkii No:6/A
İshaklı Köyü Beykoz - İSTANBUL
Tel : 0216 434 55 22
Gsm : 0533 706 88 59
Faks : 0216 434 50 47
[email protected]

Satış Ofisimizin adresi:

Kamelya 2-1Blok D:2, 64 Ada 
Ataşehir - İSTANBUL
Tel : 0216 580 83 93
Faks : 0216 580 84 04
www.saklikoy.com
[email protected]
    
    
HAKKIMIZDA
Doğanın gülümsediği yer…
Şehir merkezinin hemen yanındaki cennetiniz, Saklıköy Country Hotel & Club…

İstanbul şehir merkezinin hemen yanı başında, Beykoz ilçesindeki İshaklı Köyü Ovası’nda, çevresi ıhlamur ve gürgen ormanlarıyla çevrili, 70 dönümlük bir oksijen cennetinde, 1993 yılında kurduk Saklıköy’ü. Saklıköy doğayı, doğa Saklıköy’ü sevdi daha ilk taşın koyulduğu gün. Prensibimiz hiç değişmedi, aynı o ilk günkü gibi: Doğanın bir parçası olduğumuzu bilerek, onunla uyum içinde yaşamak ve yaşatmak... Saklıköy, doğaya dost malzemelerle kerpiç, taş ve ahşapla kuruldu. Üstündeki her bir ağacı, bitkiyi hatta böceği ayrı ayrı sevdik ve koruduk.184 türden 10.000’den fazla bitkinin yer aldığı bahçelerimize her geçen gün yeni canlılar eklendi ve ne mutlu ki bugün Saklıköy, doğanın insana gülümsediği yer oldu! Her mevsim kendi güzellikleriyle gelirken Saklıköy’e, adeta en güzeli olmak için yarışıyorlar kendi aralarında. İlkbaharda canlanan doğanın, yazın kokularının, sonbaharın kızaran yaprakları ve çıtırdayan şöminesi ile kışın bembeyaz manzarasının keyifleri, 365 gün boyunca ayrı ayrı yaşanıyor Saklıköy’de.

 

KURUMSAL

Toplantı Salonları
Doğru kararlar doğru mekanlarda alınır!
Saklıköy Country Hotel & Club’ün benzersiz toplantı salonları, şehir gürültüsünden uzak, bol oksijenli ve sağlıklı bir ortamda, verimli toplantılar yapılmasını sağlar! Keyifli bir ortam ile yüksek standartları bir arada sunmak… Doğru kararlar doğru mekanlarda alınır. Saklıköy Country Hotel & Club’de, doğanın içinde, stresten uzak, oksijen oranı yüksek bir ortamda, kuş sesleri eşliğinde yapılan toplantılar benzersiz bir çalışma verimi sağlar. Saklıköy’ün toplantı odaları, keyifli bir ortam ile yüksek standartları bir arada mükemmel bir şekilde sunar. Çevrede, katılımcıların dikkatini dağıtacak hiç bir etken bulunmaz.

OTEL ÖZELLİKLERİ
Oda ve Yatak
54 Oda, 88 Yatak, 4 Single Oda, 35 Double Oda, 1 Aile Odasi, 1 Junior Suit, 3 Üç Kisilik Oda
Oda Özellikleri
Telefon, Dus ve Tuvalet , Saç Kurutma makinasi, Yangin Alarmi , Minibar , Uyandirma Servisi, Uydu TV , Digitürk at Hotel, Internet Baglantisi, Merkezi Isitma,
Oda Manzarasi
Dag Manzarasi, Bahçe Manzarasi,
Yeme Içme
3 Restaurant Kapali kap:240, Açik kap: 200, Kahvalti Salonu (toplam kap: 80), Kafeterya. Kerpiç Restaurant, 80 kisilik, Tas Restaurant, 50 kisilik, Yazlik Restaurant, 250kisilik., Mahzen Restaurant, 110 kisilik, Havuz Bar, Restaurant Bar, Türk, Uluslararasi, Mutfaklari
Konaklama Tipi
Oda Kahvalti,
Toplanti
6 Toplanti Salonu Toplam kap: Maks (m2/kap):235/130, Min (m2/kap):50/25, Ses Sistemi, Masa Mikrofonu, Dvd Oynatici, Vcd Oynatici, Video, Kürsü, Müzik Yayini, Slayt Oynatici, Bilgisayar Projektörü, Projektör Perdesi, Barkovizyon, Tepegöz, Flipchart, TV, Yazi Tahtasi, Faks, Klima,
Fasilite ve Servisler
Uyandirma Servisi , Is Merkezi , Internet , Jeneratör , Açik Otopark,
Aktivite ve Rekreasyon
1 Açik Yüzme Havuzu ve Çocuk Bölümü, Sauna, Masaj, Jakuzzi, Fitness Merkezi, Jimnastik Salonu, Bahçe , Çocuklar için oyun alani ,TV Odasi,
Spor
Aydinlatmali Tenis Kortu, Masa Tenisi, Squash, Bilardo, Binicilik, Voleybol,Basketbol, Bisiklet, Mini Futbol,
Konum
Sehir Merkezine Yakin, Kavacik 30 km, Sabiha Gökçen Havaalani45 km,


Salonların teknik özellikleri:
Indoor eğitimleriniz için salonlarımızda kare ve dikdörtgen masalar mevcuttur. Eğitimin içeriği ve eğitmenin tercihine göre toplantı düzeni oluşturulabilmektedir.İki büyük toplantı
odamızda sabit projeksiyon bulunmaktadır. Aynı zamanda organizasyonlarınızda kullanabilmeniz için; ücretsiz olarak wireless network, slide projeksiyon, tepegöz, sabit
ve ayaklı perdeler, flipchart, TV, DVD, VCD, CD player, kablolu ve kablosuz mikrofon  mevcuttur.

Açık Hava Organizasyon Alanları
Saklıköy Country Hotel & Club, toplantı ve organizasyonlarınızı renklendiren, farklı farklı atmosferler sunar. Yüksek aktivite ve diğer özel alanlarda
outdoor eğitimlerinizi, dilerseniz kendi eğitmenleriniz, dilerseniz de bizim danışmanlığımız ile gerçekleştirebilirsiniz. 8000 metrekarelik doğal off-road parkurumuzda, her türlü off-road organizasyonunu gerçekleştirebilirsiniz.

Piknik Alanı
Yemyeşil kırlarda yaşanan şölenler…
Saklıköy Country Hotel & Club’ün yemyeşil kırlarında özenle düzenlenen, toplam 600 kişilik, üstü kapalı ve açık grup pikniklerinin yanı sıra düğün, davet ve partiler de gerçekleştirilmektedir.

Çekim Mekanları
Dört mevsim boyunca farklı güzelliklerin sergilendiği, doğal bir sinema platosu…
Saklıköy, country havalı otel binalarından binicilik tesislerine, piknik alanından 500 yıllık bir ruhu yansıtan Mahzen Restoran’ına dek çok farklı ve özgün çekim mekanlarına  sahiptir. Saklıköy Country Hotel & Club’de sinema ve reklam filmleriniz ile katalog çekimlerinizi dört mevsim boyunca farklı güzellikler eşliğinde gerçekleştirebilirsiniz.


YEME / İÇME

Bir lezzet şöleni…

Farklı yapılarda kapalı ve açık olarak bir çok yeme-içme alanı yaratılmış olan Saklıköy Country Hotel & Club'de Türk ve uluslararası mutfakların tatlarından özenle hazırlanmış menülerle ağırlanırsınız.

Restoranlar ve Cafe

Doğanın içinde doğadan gelen lezzetleri tatmak...

Saklıköy kahvaltı büfesinde eşsiz doğanın içinde özenle hazırlanmış zengin çeşitliliğinin yanında köy kahvaltısının sıcaklığını tamamlayan ev yapımı çorbası, hanım elinden çıkmış sıcacık börek çeşitleri, köy yumurtaları ile hazırlamış omlet ve sahanda yumurta seçenekleri, mısır unundan çizlemesi, erik pestili, dalından koparılmış organik domates ve salatalığı ve ev yapımı ekmekleri ile şömine başında dilerseniz taze meyve suyu, dilerseniz tüm çeşitliliği ile kahve ve çayınızı yudumlayarak doğanın güzelliği eşliğinde enfes bir keyif yaşayabilirsiniz.                            
Organik bostanımızdan gelen sebzeler ile hazırlanan yemek ziyafetlerinin yanı sıra fırınımızdan çıkan sıcak zeytinli ekmek ya da ev yapımı tatlı ve keklerimizin yaşattığı lezzet şöleninin tadı, kışın şömine başında, yazın açık havada bir başka çıkar! Üye dışındaki günübirlik misafirlerimiz, sadece akşamları saat 19:00’dan sonrası için rezervasyonlu olarak restoran, cafe ve barımızdan yararlanabilirler.


Saklıköy’ de bar alışkanlık yaratır!

Günün yorgunluğunu kışın sıcacık bir ortamda, yazın ise havuz başında keyifle atmak…
Geleneksel bar kültürünü ve alıştığınız kaliteyi yakalayabileceğiniz, zengin ana menüsünden istediğiniz içeceği ya da burçlar menüsünden burcunuza ait kokteyli içebileceğiniz ve aynı anda canlı spor yayınlarını izleyebileceğiniz, hemen her saat ünlü dj’ler tarafından hazırlanmış arşivimizden dünya müziklerini dinleyebileceğiniz barımızda, günün keyifli yorgunluğunu üzerinizden atabilirsiniz.

Bar Menüsü

Mahzen Restoran

500 yıllık bir büyü sizi bekliyor...
 
500 yıl öncesinin keyfini yaşamak, kurallarına uymak ve arkadaşlarınızla beraber güzel bir gece geçirmek için ortaçağ atmosferi sunan ve özgün ritüelleri ile sizi büyüleyecek Mahzen Restoran’ımız; konaklamalı ya da konaklamasız özel gruplarınız için 25 kişiden 110 kişiye kadar hizmet vermektedir.
Yemek sırasında o güne ait olmayan çatal kaşık gibi yemek araçları kullanılmaz. Yemek başlamadan önce “hancı”lar 500 yıl öncesinin yemek adetlerinden ve yemeğin servis kurallarından bahseden bir yazı ( ferman ) okurlar. O andan itibaren kuralları da öğrenen tüm misafirlerin de katılımı ile atmosfer tamamlanmış olur. Artık sırada odun fırınında pişirilmiş ekmeklere ve toprak kaplardan kaşık kullanmaksızın höpürdeterek içilen han çorbasına sıra gelmiştir.  Restoran, tümüyle o dönemin yemek mekanlarına bağlı kalınarak tasarlanmış ve sadece mumlarla aydınlatılmıştır.

Ortaçağ Mahzen Menüsü         21. Asır Mahzen Menüsü      

Ferman


Organik bostanda;

Doğadan gelen sağlık kaynağı…

Daha öncede Buğday Derneği ile ortak yürütülen ve 2007 yılına kadar devam eden organik bahçe projesi 2007 yılından itibaren Saklıköy tarafından ‘’ Saklıköy – Organik Bostan ‘’ adı altında devam etmektedir. Geçen süre zarfında etkili ve verimli ürün hasadı yapabilmek için  Türkiye de ve yurtdışında çeşitli çalışmalar yapıldı. Ar-ge çalışmaları kapsamında 30’un üzerinde ürün yetiştirilip Saklıköyün misafirlerine sunduğu yemekler bu ürünlerle hazırlandı. İspanya’dan organik tarım uzmanları ve çiftçiler davet edilerek fikir alışverişi yapıldı. Tohum seçimi, toprak kalitesi, gübreleme ve sulama sistemleri organik tarım prensiplerine %100 bağlı kalınarak yapılmaktadır. 2005 yılından beri bostanmız İMO belgesi sahibidir. Organik sebze&meyveler, Saklıköyde hazırlanan yemeklerde kullanıldığı gibi Mayıs – Kasım tarihleri arasında, 20 hafta süreyle Pazar günleri   Saklıköy’de misafirlerimize kurulan organik tezgahlar aracılığı ile satışları yapılacaktır.



KONAKLAMA

Doğal, Şık ve romantik odalar..

Saklıköy Country Hotel & Club’de zevkinize göre tercih edebileceğiniz iki ayrı otel yer almaktadır. Her iki otelin de modern altyapısı gizli, konforlu country havası ise tüm eşsizliğiyle gözler önünde…Tamamı kerpiçten yapılmış ve otantik country havasında yorumlanmış Kerpiç Otel ile French Country havasındaki Taş Otel... Kerpiç Otel’in doğal nefes alan yapısı, doğal bir havalandırma sağlarken; Fransız çizgilerini taşıyan Taş Otel, romantik bir ortam sunar.

53 Oda ( 1 adet junior suit, 2 adet üç kişilik oda, 14 adet çatı katı twin/french kullanımlı oda, 36 adet standart twin/french kullanımlı oda )


BİNİCİLİK

Avrupanın butik binicilik kulüpleri arasında ilk sıralarda yer alan ve uluslararası kalite ödülüne  sahip olan binicilik kulübümüz toplam 8000 metrekare alan üzerine kurulmuştur. Kulübümüz, yüksek standartlarda 48 adet box’u içinde barındıran at oteline, 2  kapalı, 2   açık olmak üzere toplam 4 adet maneje ve 3 adet çim padok alanına sahiptir. Üyelerimiz ve misafirlerimiz, kulübe ait eğitmen atlarla çalışabildikleri gibi var ise atlarını pansiyoner olarak bırakabilirler. Atlama ve dresaj dallarında  eğitim ve çalışma programları, başlangıç seviyesinden ileri düzeydeki müsabık binicilere kadar kişiye özel planlanmaktadır. Kulüp bünyesindeki çalışma alanları dışında arazide biniş turlarına katılabilir, doğayla iç içe keyifli saatler geçirebilirsiniz.  

Saklıköy Binicilik kulubü bünyesinde konusunda uzman yönetici, eğitmenler ve seyisler görev almaktadır. Tüm çalışanlar, üstün hizmet ve kalite anlayışımız ile binicilik sporuna gönül veren üyelerimize, hedeflerini gerçekleştirebilme imkanı sunmaktadır.

Binicilik kulubü üyelerimiz, üyelik sistemimiz gereği Saklıköy Country Hotel & Club üyesi de olduklarından diğer binicilik kulüplerinin sunabileceği imkanlarının çok üzerinde çeşitli indoor ve outdoor aktivite ve hizmet alanlarından da yararlanabilmektedir.

Teknik Özellikler :
Açık ana manej : 69 x 31 m.
Açık ısınma maneji : 30 x 30 m.
Kapalı ana manej: 50 x 19 m.
Kapalı ısınma maneji: 37 x 16 m.
1 nolu çim padok : 43 x 43 m.
2 nolu çim padok : 30 x 38 m.
3 nolu çim padok : 30 x 35 m.
48 adet ahır ( 4,60 x 3,60 m. ) toplam 1500m²   

 

AKTİVİTELER

Yarı Olimpik Havuz
Yaz aylarında, etrafı çimle kaplı yarı olimpik havuzda, atları ve yemyeşil dağları seyrederek, Saklıköy ayrıcalığı ve farkıyla yüzebilirsiniz.

Açık Hava Spor Aktiviteleri
Çim saha voleybol, basketbol, mini çim futbolu ve uluslararası standartlardaki kauçuk zeminli  kortlarda tenis oynayabilirsiniz.

Kapalı Spor Merkezi
Tiger turf ( Fırınlanmış kuvartz kum içeren 9mm’lik suni çim ) zeminde tenis, voleybol, basketbol, mini futbol ve badminton oynayabilirsiniz.

Spor Evi
Fitness Center, sauna, jakuzi ve masa tenisi imkanları ve masaj yaptırabilirsiniz.

Sanat Atölyesi
Eğitmenler eşliğinde resim, çanak – çömlek ve ahşap oyma faaliyetlerini gerçekleştirebilirsiniz.

Lounge Salonu
Satranç, scrabble, tabu, tavla, okey, monopoli, kağıt oyunları oynayabilirsiniz.

Yürüyüş
Saklıköy’ün 70 dönüm arazisinin yanı sıra köyün sonunda yer alan doğal gölete dek uzanan doğal yürüyüş parkurunda da yürüyüş yapabilirsiniz.

Eğlence zamanı
Yıldızlar hiç bu kadar yakın olmamıştı…
Yıldızların altında, göğe neşeyle yükselen kamp ateşinin başında romantik gitar ezgileri dinlemek ya da çeşitli dönemlerde gerçekleşen Saklıköy festivallerinde çılgınlar gibi dans etmek…Bunlar Saklıköy Country Hotel & Club’den başka bir yerde yaşayamayacağınız eğlenceler içinden yalnızca iki örnek… Saklıköy’de birbirinden yaratıcı ve eğlenceli daha pek çok konseptte üye geceleri düzenlenir.