Sektör Pansiyonlar - Piknik Yeri
Yayınlama Tarihi 30 Temmuz 2010
Telefon numarası : 90 216 4323183 - 0 216 4323184 Adres : Adam Mickiewicz Sk. A/4Polonezköy / Beykoz / İstanbul / Türkiye ataşehirweb rehberi

HERA PANSİYON


Hera Pansiyon

Bizler İstanbul'lu bir Rum aileyiz. Polenezköy'e sıklıkla gelişimiz,
kızımızın köyün yerlisiyle evlenmesinden sonra oldu. 2000 senesinde köye yerleşmeye karar verince bu işletme, HERA, doğdu. Oğlum, gelinim ve ben amatörce başladığımız bu işte, köyün doğasına ve kültürüne bizim lezzetlerimizi ekleyip misafirlerimize hizmet etmekten büyük mutluluk ve keyif alan bir aileyiz.

Nişan, düğün, partiler, seminerler ve toplantılar... Hem yemyeşil bahçemiz ve müthiş doğa manzaramız, hem de şömineli salonumuz tüm özel günlerinizi daima hatırlanır kılmak için sizleri bekliyor. Ayrıca mutfağımızın lezzetini, personelimizin güler yüzü ile tamamlayarak misafirlerinize sağlıklı ve kaliteli bir catering hizmeti vermek istiyoruz.

İstanbul'dan kaçıp doğaya dönüş yapmak isteyenleri ağırlamaktan mutluluk duyacağız. İki cephesi orman arazisine bakan Hera'mızın dahili telefonlu, kaloriferli, biri televizyonlu sıcak 13 odası mevcut.Sıcak yaz günleri için mevcut tavan vantilatörlerimizi kullanıp odanızdan kuş sesleri eşliğinde uyanıp doğanın dingin sessizliğini dinleyebilirsiniz.

Bu uyanışın ardından ormanın tertemiz havasını derin derin içinize çekerek köy kahvaltınızla güne devam edebilirsiniz. Hem de ev yapımı reçeller ve çöreklerle.Acık 150 ve kapalı 120 kişilik restoranımızda zengin Türk mezelerinin yanı sıra farklı Rum spesiyaliteleriyle sizlere değişik lezzetler sunuyoruz. Ev yapımı özel yemeklerimiz, kendimize has pasta ve tatlılarımızla sizleri mutlu etmekte iddialıyız.


EVİNİZ KADAR RAHAT

Merhaba ben Piyer,
Misafirlerimiz oksijen, umut ve huzur depolayıp dönüyorlarmış. Doğrudur herhalde... Ben yemyeşil bahçemizde bütün gün oynadığım için, depolamama gerek olmuyor ki! Kışın da şöminenin başından kalkmadım, haberiniz olsun. Büyüyüp de sıcak şarabımızı da tadacağım günleri sabırsızlıkla bekliyorum.
Benim günlerim çok güzel geçiyor. Anlatmakla bitmez... Peki burada siz neler yapabilirsiniz? Bizde kalabilirsiniz, leziz mi leziz yemeklerimiz ve brunch için gelebilirsiniz... Ama siz siz olun, sakın babaannemin ünlü Hera Kabağı'ndan ve nefis pastalarından yemeden gitmeyin...
Söylemedi demeyin, Ramazandan sonra, bayram dahil her cumartesi pop ve alaturka canlı müzik sizlerle...
Nişan ve düğün, partileriniz ve hatta şirketinizin etkinlikleri için babamla konuşabilirsiniz. Kır düğünü derseniz, bizim kocaman bahçemizi görmeden karar vermeyin derim.

ETKİNLİKLERİMİZ

Nişan, düğün, partiler, seminerler ve toplantılar... Hem yemyeşil bahçemiz ve müthiş doğa manzaramız, hem de şömineli salonumuz tüm özel günlerinizi daima hatırlanır kılmak için sizleri bekliyor. Ayrıca mutfağımızın lezzetini, personelimizin güler yüzü ile tamamlayarak misafirlerinize sağlıklı ve kaliteli bir catering hizmeti vermek istiyoruz.

KONAKLAMA

İstanbul'dan kaçıp doğaya dönüş yapmak isteyenleri ağırlamaktan mutluluk duyacağız.
İki cephesi orman arazisine bakan Hera'mızın  dahili telefonlu, kaloriferli, biri televizyonlu sıcak 13 odası mevcut.
Sıcak yaz günleri için mevcut tavan vantilatörlerimizi kullanıp odanızdan kuş sesleri eşliğinde uyanıp doğanın dingin sessizliğini dinleyebilirsiniz.
Bu uyanışın ardından ormanın tertemiz havasını derin derin içinize çekerek köy kahvaltınızla güne devam edebilirsiniz.  Hem de ev yapımı reçeller ve çöreklerle.


ULAŞIM

Ulaşım

Hera'ya Nasıl Gidilir ?

İstanbul'un yanı başındaki bu yeşil cennet, Anadolu yakasında oturanlar için sadece yarım saat. 
 
Fatih Sultan Mehmet Köprüsünden Anadolu Yakasında Kavacık mevkiini geçince Yeni Açılan Riva Otoban yolundan ilerleyiniz. Beykoz konaklarını geçer geçmez sağa ayrılan yoldan devam edip 1 km. sonra Acarlar sitesinden Polenezköy yönüne dönünüz. Yön levhalarını takip ederek Hera Pansiyona ulaşabilirsiniz.