HUZUR MAHALLESİ SAĞLIK OCAĞI HİZMETE AÇILDI

HUZUR MAHALLESİ SAĞLIK OCAĞI HİZMETE AÇILDI

HUZUR MAHALLESİ SAĞLIK OCAĞI HİZMETE AÇILDI
Ümraniye Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Huzur Mahallesi sağlık ocağı açılışı, düzenlenen muhteşem bir törenle yapıldı.
Göreve geldiği günden bu yana ilçeye yüzden fazla kalıcı eser kazandıran Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, belediyece yapımı tamamlanan eserleri bir biri ardınca hizmete açıyor. Başkan Hasan Can, bu kez düzenlenen bir törenle, Ümraniye Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Huzur Mahallesi sağlık ocağının açılışını yaptı. Törene Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can’ın yanı sıra, Ak Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili adayları Oktay Seral, Serkan Bayram, Ümraniye Kaymakamı Mehmet Ali Yıldırım, Ak Parti Ümraniye İlçe Başkanı Celal Erdoğan, Ümraniye Emniyet Müdürü Selami Yıldız, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sadettin Gül, Ümraniye Sağlık Grup Başkanı Gökhan Karar, Ümraniye Belediye Başkan Yardımcıları, birim müdürleri, STK temsilcileri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

EN ÇOK SAĞLIK OCAĞI ÜMRANİYE’DE   

Programda söz alan Ümraniye Sağlık Grup Başkanı Gökhan Karar, bu sağlık ocaklarını Ümraniye’mize kazandıran Belediye Başkanımız Hasan Can’a çok teşekkür ediyorum diyerek sözlerine başladı. Karar, konuşmasına şöyle devam etti. Ümraniye şanslı bir ilçemiz diğer bütün ilçelerden daha fazla sağlık ocağına sahip ve sayıları her geçen gün artıyor. Şu anda 160 hekimle hizmet verdiklerine de değinen Karar, Huzur Mahallesi sağlık ocağı Ümraniye’mize hayırlı olsun dedi.

HİZMET SEVDALISI BİR BAŞKANINIZ VAR

Programda bir konuşma yapan, Ak Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili adayı Oktay Seral, Ümraniye Türkiye’nin özeti bir ilçe ve bu ilçede hizmet sevdalısı bir Başkan var.  Ben bu hizmetleri Ümraniye’ye kazandıran Belediye Başkanı Hasan Can’a çok teşekkür ediyorum. Dedi. Seral, Hükemetin 8,5 yıldır yaptığı çalışmalara değinerek, bize bugüne kadar destek veren halkımıza mahçup etmedik. Çünkü ak kadrolar gecesini gündüzüne katan açık yürekli hizmet sevdalılarıdır. Dedi.

BAŞKAN HASAN CAN, HİZMET SEFERBERLİĞİMİZ DEVAM EDİYOR

Daha sonra söz alan Başkan Hasan Can, şunları söyledi: ‘Ümraniye Belediyesi olarak, yerel yönetimlerin birçok sosyal konuda olduğu gibi, sağlık alanında da bazı sorumluluklar taşıdığına inanıyoruz. Bu prensibin bir gereği olarak ilçemizdeki sağlık çalışmalarına gücümüz elverdiğince katkıda bulunuyoruz. Ümraniye Araştırma Hastanesi’ne yaptığımız çeşitli katkılarla vatandaşlarımızın sağlık hizmetlerinden daha etkin ve verimli şekilde yararlanabilmesini sağladık.  Şu anda 35 mahallemizde aile hekimliği hizmet binaları mevcut, yapımı devam edenlerle birlikte bu sayı 45’in üzerine çıkacak ve bunların 25 tanesi Ümraniye Belediyesi olarak biz kazandırmış olacağız. Vatandaşımıza hizmeti en iyi şekilde getirmek için bundan sonra da üstün çaba sarf edeceğiz dedi. Başkan Hasan Can, Huzur Mahallesi’ne yaptırdığımız sağlık ocağının Ümraniye’mize hayırlı olmasını diliyorum diyerek sözlerini bitirdi.
 Konuşmaların ardından, konuklar Başkan Hasan Can’la birlikte açılış kurdelesini kesti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER