N. FAZIL SAĞLIK OCAĞI HİZMETE AÇILDI

N. FAZIL SAĞLIK OCAĞI HİZMETE AÇILDI

N. FAZIL SAĞLIK OCAĞI HİZMETE AÇILDI
Ümraniye Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan N.Fazıl sağlık ocağı, rehabilitasyon ve araştırma merkezi ile 112 ACİL Servisi’nin açılışı, düzenlenen muhteşem bir törenle yapıldı.

Ümraniye Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan N. Fazıl sağlık ocağı, rehabilitasyon ve araştırma merkezi ile 112 ACİL Servisi’nin açılışı, düzenlenen bir törenle yapıldı. Törene Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can’ın yanı sıra, Ak Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili adayları Oktay Seral, Serkan Bayram, Ak Parti Ümraniye İlçe Başkanı Celal Erdoğan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sadettin Gül, Ümraniye Sağlık Grup Başkanı Gökhan Karar, Ümraniye Belediye Başkan Yardımcıları, birim müdürleri, STK temsilcileri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı. 
      
Programda söz alan Ümraniye Sağlık Grup Başkanı Gökhan Karar, Ümraniye’mizde 35 mahallemizde de sağlık ocakları yeni adıyla aile sağlığı merkezi bulunduğunu bu merkezlerin oluşmasında çok önemli katkısı olan Belediye Başkanımız Hasan Can’a teşekkür ediyorum dedi.  Başkan Karar, bütün ilçelerden daha fazla sağlık ocağına sahip olan Ümraniye’nin bu bakımdan şanslı olduğunu da sözlerine ekleyerek N.Fazıl aile sağlığı merkezi Ümraniye’mize hayırlı olsun dedi.
ÜMRANİYE TÜRKİYE’NİN BİR ÖZETİ

 Programda bir konuşma yapan, Ak Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili adayı Oktay Seral, Ümraniye Türkiye’nin özeti bir ilçe olduğunu ve buraya yapılan hizmetlerle vatandaşlarımızın daha iyi hizmet alabilecek olması görmek beni çok mutlu etti. Dedi. Seral, Hükümetin 8,5 yıldır yaptığı çalışmalara değinerek, bu yapılan hizmetler Ümraniye’mize İstanbul’umuza hayırlı olmasını temenni ediyorum dedi.
 
BAŞKAN HASAN CAN: ‘HİZMETTE ZAMANLA YARIŞIYORUZ!

Daha sonra söz alan Başkan Hasan Can, şunları söyledi: Ümraniye’nin her karışına hizmet götürdüklerini söyledi. Açılışını gerçekleştirdikleri N. Fazıl sağlık ocağı, rehabilitasyon ve araştırma merkezi ile 112 ACİL Servisi’nin mahalle sakinleri için büyük öneme sahip bir hizmet olduğunu belirtti. Başkan Hasan Can, Ümraniye’ye 100’ün üzerinde kalıcı eser kazandırdıklarını ve bu hizmetleri yapmaya devam ettiklerini söyledi. Sağlık alanında yaptıkları hizmetlere de değinen Başkan Hasan Can, hizmette zamanla yarıştıklarının altını çizerek Necip Fazıl Mahallemize yaptırdığımız N.Fazıl sağlık ocağı, rehabilitasyon ve araştırma merkezi ile 112 ACİL Servisi hayırlı olsun dedi.
   
 Konuşmaların ardından, konuklar Başkan Hasan Can’la birlikte açılış kurdelesini kesti.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109