Maltepe'de 23 Nisan kutlamaları sürüyor

Maltepe'de 23 Nisan kutlamaları sürüyor

Maltepe'de 23 Nisan kutlamaları sürüyor
Maltepe’de 23 Nisan coşkusu sürüyor. Maltepe Meydanında Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için düzenlenen tören Atatürk büstüne çelenk konulmasıyla başladı. Garnizon Komutanı Temsilcisi, Maltepe Kaymakamlığı adına Vali Yardımcısı, Maltepe Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Zengin, Kartal Cumhuriyet Başsavcısı, siyasi parti ilçe başkanları, sivil toplum kuruluşları, gaziler derneği, şehit anneleri derneği, mahalle muhtarları, çeşitli kamu kuruluşu temsilcilerinin çelenk bırakmalarının ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşıyla sona erdi.

 Maltepe Milli Eğitim İlçe Müdürü, belediye başkan yardımcıları, meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaşın katıldığı kutlamalar Maltepe Başıbüyük Stadında devam etti. Protokolün stadı selamlamasının ardından başlayan programda tüm öğrenciler öğrenci andını hep bir ağızdan okudular.  İlköğretim dördüncü sınıf öğrencisi Mehmet Akif Anar’ın İstiklal Marşını okumasını takdir eden Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Zengin, Anar’ı protokole davet ederek tebrik etti.

Bando takımının stadı selamlamasının ardından erkek öğrenci gösterileri, yedi bölgeden halk oyunları ve kız öğrencilerin kapanış gösterisiyle kutlamalar sona erdi. İlçe protokolüyle beraber stada inerek öğretmenleri tebrik eden Başkan Zengin, öğrenci gruplarının bayramını bir kez daha kutladı.

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER