Dünya Çocukları Beykoz’u çok sevdi

Dünya Çocukları Beykoz’u çok sevdi

Dünya Çocukları Beykoz’u çok sevdi
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Beykoz’da bulunan Dünya Çocukları, İstanbul’un tarihi ve doğal güzelliklerini yakından görme fırsatı buldu. Bulgaristan, Slovenya ve Belarus’tan gelen öğrenciler Boğaz Turu, Ayasofya ve Topkapı gezdikten sonra 4. Uluslararası Beykoz Çocuk Festivali’nde sahne aldılar.

4. Uluslararası Beykoz Çocuk Festivali kapsamından ilçenin çeşitli mekânlarında ve meydanlarında gösteriler de düzenleyen gruplar, öncesinde şehri gezdiler. İstanbul’a ve Beykoz’a hayran kalan öğrenciler, burada kurdukları dostlukları unutmayacaklarını ifade ettiler. Kendilerini evlerinde ağırlayan ailelere de teşekkür eden çocuklar, Beykozlu arkadaşlarıyla ortak kültürel çalışmalar yapmak istediklerini söylediler.

Beykoz Kaymakamlığı ve Beykoz Belediyesi’nin birlikte düzenlediği 4. Uluslararası Beykoz Çocuk Festivali final gecesinde sahneye çıkan Bulgaristan, Slovenya ve Belarus dans toplulukları, sergiledikleri performanslarla ilçe sakinleri tarafından ilgiyle izlendiler.

Kendilerine gösterilen ilgi ve içtenlikten oldukça memnun olduklarını kaydeden çocuklar, Pazar günü ülkelerine dönecek.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER