İstikrar sürsün, fabrikalar çoğalsın!”

İstikrar sürsün, fabrikalar çoğalsın!”

İstikrar sürsün, fabrikalar çoğalsın!”
İstikrar sürsün, fabrikalar çoğalsın!”
Bartın Ak Parti Milletvekili ve adayı Yılmaz Tunç Bartın Seramik fabrikası sahibi Gürkan Aldatmaz’ı ziyaret ederek fabrikanın üretim bölümlerini gezerek çalışanlara hayırlı işler diledi. Yılmaz Tunç 12 Haziran seçimleri içinde;”İstikrar sürsün, fabrikalar açılsın” dedi.
Ak Parti Bartın Milletvekili ve adayı Av. Yılmaz Tunç ve Ak Parti Bartın İl Başkanı Yaşar Arslan, İl Genel Meclis Üyesi Recep Kantarcıoğlu ile teşkilat mensupları Bartın Seramik fabrikasını ziyaret ederek fabrika sahibi Gürkan Aldatmaz ile bir süre görüştü. Fabrikanın üretim bölümlerini inceleyen Tunç işçilere hayırlı işler diledi. Milletvekili Tunç Ak Parti iktidarında her alanda olduğu gibi sanayi alanında da önemli ilerlemeler kaydedildiğini belirterek çıkarılan teşvik yasası ile Bartın’da Organize Sanayi Bölgesinin fabrikalarla dolduğunu, sigortalı sayısının 9 binden 25 bine çıkardıklarını, Organize Sanayi Bölgesini genişlettiklerini ayrıca genişletme çalışmalarına devam edeceklerini, sanayiciyi doğalgaza kavuşturacaklarını, KOSGEB ve diğer teşviklerle sanayiciyi ve esnafı desteklemeye devam edeceklerini söyledi.
12 Haziran seçimlerinin Türkiye ve Bartın için önemli olduğunu belirten Milletvekili Tunç, 2002 öncesi dönemde bırakın yeni fabrika açılmasının aksine mevcutlarının da kapandığını belirterek Ak Parti İktidarı ile sağlanan istikrar ortamında ise yeni fabrikaların açıldığını ve 12 Haziran seçimleri içinde “İstikrar sürsün, fabrikalar açılsın” dedi.   

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER