Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Beykozlularla buluştu,

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Beykozlularla buluştu,

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Beykozlularla buluştu,
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Beykozlularla buluştu,  İstanbul  mitinglerini Beykoz’dan başlattı

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan:  “Halep ordaysa arşın Beykoz’da”

12 Haziran’da yapılacak genel seçimler için İstanbul’daki ilk mitingini Beykoz’da gerçekleştiren Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, alanı dolduran binlerce Beykozlu’ya seslenerek, “Yerel hizmetleri siz görüyor ve yaşıyorsunuz. Halep ordaysa arşın Beykoz’da” dedi.

AK Parti İl Başkanı Aziz Babuşçu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek ve AK Parti Beykoz İlçe Başkanı Adem Sefer tarafından karşılanan Başbakan Erdoğan, “Türkiye, Beykoz seninle gurur duyuyor” sloganlarıyla ve coşkuyla konuşmasına başladı.
Başbakan Erdoğan’ın konuşmasından satır başları ise şöyle:

Tek hedefimiz kardeşlik ve demokrasi

“Birileri 'bozkurtlarımı yürütürüm' diyor Biz diyoruz ki, milletle yürüyoruz.  MHP'ye gönül veren ülkücü kardeşlerimi bozkurtlardan ayırıyorum. Bizim tek yolumuz var o da demokrasi. Tek hedefimiz insanlarımıza hedefimizi kardeşlik yoluyla anlatmak, asla zorbalaşmayacağız.”

Siyaset dürüstlük ister

“Onların hayal etmedikleri yere biz ulaşacağız. Cuma günü kampanyamızı başlattık. Belediyelerin öğrencilere verdiği bursu CHP kestirdi. Sağdan soldan bahanelerle şunları yapacağız diyorlar. Yaptıkları ortada. SSK Genel Müdürlüğü döneminde hastane kuyruklarında vatandaşım inim inim inliyordu. Şimdi hastanelerimizde robotla ameliyat yapılıyor. Biz Fatih projesiyle bütün okullarda “akıllı tahtaya” geçiyoruz. Bu bize yakışır. Şimdi diyor ki, “Aile sigortası”. SSK’yı yıllarca zarara uğrattın. Bu millet sana devleti nasıl emanet etsin. Siyaset dürüstlük ister. Bunlar ne kalfa ne usta. Çırak bile olamadılar. ”

Daha güzel daha modern bir Türkiye için çalışıyoruz
“Bütün illerimizde artık üniversite var. Sekiz yılda 13 bin 600 km yol yaptık. Eğitimde, sağlıkta dev yatırımlar yaptık. AK Parti daha güzel ve daha modern bir Türkiye için çalışıyor. Sizin için Beykoz için, İstanbul için, Türkiye için çalışıyoruz. ”
Sizlerle gurur duyuyoruz
“Sevgili Beykozlular, Cuma günü kampanyamızı Bayburt’tan başlattık. Sonra Gümüşhane’ye geçtik. Hamdolsun çok ihtişamlı mitinglerimiz oldu. Beykoz bugün İstanbul’da ilçe bazında yaptığımız ilk miting. İstanbul’da çalışmaya Beykoz’dan başlıyoruz. Biz sizlerle gurur duyuyoruz. 79 yılda 6100 km yapılırken biz  8 yılda 13 bin 600 km bölünmüş yol yaptık.  Halep ordaysa arşın Beykoz’da. Bize 23,5 milyar dolar borç devrettiler. Ödedik ödedik ödedik. Şu anda borcumuz 5 milyar dolar. Onlar kirletti biz temizliyoruz. Buralara güçlü ekonomi, istikrar ve güvenle geldik. Onun için diyorum ki, Türkiye hazır. Hedef 2023. İstikrar sürsün, Türkiye büyüsün.”

Cumhuriyet’in 100.yılına güçlü girmek istiyoruz.

“Musallaya bizi yerleştirdikleri zaman hocaefendi Başbakan niyetine demeyecek, milletvekili niyetine demeyecek. Ama ondan sonra hatırlar, Allah razı olsun deseler ne mutlu bize. İnşallah yoğun çalışacağız ve hedef Allah’ın izniyle 2023. Kısa süreli bir hedefimiz yok. Cumhuriyet’in 100.yılına güçlü girmek istiyoruz. Bunu milletimizle, sizlerle başaracağız, birlikte yürüyeceğiz.”

  Başbakan Recep Tayyip Erdoğan konuşmasının ardından İstanbul 1.Bölge Milletvekili adayları ile birlikte; Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış,  AK Parti İstanbul İl Başkanı  Aziz Babuşçu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ile birlikte Beykozlular’ı selamladı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER