MALTEPEDE MODERN İFTAR SOFRALARI BÜYÜK İLGİ GÖRÜYOR

Maltepe Belediyesinin sosyal belediyecilik ilkeleri çerçevesinde tüm ilçede kurduğu modern ve hijyenik iftar sofraları her gün binlerce Maltepeliyi ağırlıyor

MALTEPEDE MODERN İFTAR SOFRALARI BÜYÜK İLGİ GÖRÜYOR
Oniki mahallede ondört farklı noktada restoran, düğün salonu ve camilerde kurulan iftar merkezlerinde genç yaşlı binlerce Maltepeli Ramazan ayının kardeşlik ve beraberlik ruhunu yansıtan iftar sofralarını paylaşıyor. Maltepe Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Zengin, ''Her yaştan ve her kesimden Maltepeli vatandaşlarımız, Ramazan ayının birlik ve beraberlik ruhunu yansıtan aynı iftar sofralarında yaşadılar.

Belediyemizin olanakları ve hayırseverlerimizin destekleriyle kurduğumuz bu sofraları her yıl devam ettireceğiz'' dedi. Mercimek çorbası, sulu köfte, bulgur pilavı ve tulumba tatlısı ikram edilen Maltepe Belediyesi Organik Pazar alanındaki sofrada iftarını açan vatandaşlardan Mihriban Uğur, ''Bu sofrada komşularımla birlikte iftar açarken, birlik ve beraberlik ruhunu hissedebiliyorum. Çalıştığım için de böyle mükellef bir sofra kurmam imkansız. Belediyeye bu güzel hizmetinden dolayı çok teşekkür ediyorum'' dedi.

Maltepeliler, iftardan sonra Altayçeşme Organik Pazar alanında sahnelenen ''Sulu Şaka'' adlı modern ortaoyunu ve Ramazan ayının vazgeçilmezi olan Karagöz Hacıvat oyunu ile neşeli saatler geçirdiler. Aileleriyle birlikte oyunu izleyen küçükler de, Maltepe Belediyesinin dağıttığı pamuk şekerler, mesir macunu yediler. İçtikleri şerbetlerle serinleyen çocuklar, anılarında yeredecek hoş bir Ramazan akşamı yaşadılar.



YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109