İSTANBUL ILGAZ DERNEKLER BİRLİĞİ İFTARI SULTANAHMETTE YAPILDI.

İstanbul Ilgaz dernekler birliğinin iftar yemeği Sultanahmetteki Muradan restaurantta yapıldı. Sponsorluğunu Ilgazlı hemşerimiz Yalçıntepe group inşaat sahibi Mehmet Yalçıntepe nin yaptığı iftara sınırlı sayıda Ilgazlı davet edildi. 200 ün üzerinde davetl

İSTANBUL ILGAZ DERNEKLER BİRLİĞİ İFTARI SULTANAHMETTE YAPILDI.
Yemek duası ve akşam namazlarının kılınmasının ardından başkan Mehmet Altıntop misafirlere katılımlarından,Yalçıntepe group inşaat sahibi Mehmet Yalçıntepe ye de yemeğin ikramından dolayı teşekkürlerini sunup özellikle burs ve düzenlemeyi düşündükleri Ilgazlılara yönelik toplu umre programı hakkında bilgiler verdi. Ardından geceye katılan (ÇANDEF) İstanbul Çankırı dernekleri federasyonu başkanı Ömer Lütfü Özenç bir konuşma yaparak katılımcıları selamladı.

Federasyon başkanının konuşmasından sonra başkan Altıntop ve yönetim kurulu üyeleri geceye katkılarından dolayı Yalçıntepe group inşaat sahibi Mehmet Yalçıntepe ye günün hatırasına plaket sundular.Mehmet Yalçıntepe de yaptığı konuşmada davete katılanlara teşekkürün ardından şirketinin İstanbul Beylikdüzü'nde yaptığı 1400 konutluk 'maximoon projesi hakkında bilgiler verdi.

Gecenin teravihe kadar olan serbest sohbetler kısmında söz alan Ilısılık köyü dernek başkanı Şükrü Tosun dernekler birliğinin yaptığı çalışmalardan övgüyle söz edip;özellikle yüksek öğretim öğrencilerine verilen burslara Ilgazlıların gerekli ilgiyi göstermesini, bu konuda yönetim kuruluna destek olunması gerektiğini ifade etti. Şükrü hocanın konuşmasının ardından geceye katılanlar verecekleri bursları yazdırarak hocanın davetine duyarsız kalmadıklarını gösterdiler. Geceye bir telgraf gönderen Çankırı milletvekili İdris ŞAHİN katılamadığı için üzüntülerini belirterek başarı dileklerinde bulundu.

Gece Sultanahmet Camiinde kılınan teravih namazının ardından tekrar gelinen Muradan restaurantta içilen çaylar ve yapılan keyifli sohbetlerle son buldu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER