Türkiye’nin sevilen radyocuları Beykoz’da buluştu

Türkiye’nin sevilen radyocuları Beykoz’da buluştu

Türkiye’nin sevilen radyocuları Beykoz’da buluştu
Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek Türkiye’nin en sevilen radyo programcılarıyla  yemekli bir toplantıda bir araya geldi.
Beykoz Belediyesi Beytaş Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen toplantıya 40 radyodan 55 radyo programcısı ve yöneticinin yanı sıra Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, Başkan Yardımcılarından Hanefi Dilmaç, Yüksel Baki, Metin Torun, Nevin Çalışkan, Basın Danışmanı Abdurrahman Fidancı ve Özel Kalem Müdürü Adem Çalışkan katıldı.

Konuklarla tek tek ilgilenen Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, iki yıl içerisinde yapılan hizmetlerden kısaca bahsederek katılımlarından dolayı teşekkür etti.
12 Haziran Genel Seçimler gibi yoğun bir dönemden sonra çalışmalara ara vermeden çalıştıklarını vurgulayan Başkan Çelikbilek, “İki yıl içinde birçok ilki başlattık. Birçok önemli projemizi vatandaşlarımızın hizmetine sunduk. Vatandaşlarımız hem hükümetin çalışmalarını hem de yerel hizmetleri onaylayarak destek verdi. Yine Beykoz’un çehresini değiştirecek birçok önemli projenin altyapısını oluşturduk. Önümüzdeki yıllarda bunlar da sonuçlanınca Beykozlular’ın yaşam kalitesi daha artmış olacaktır. Bu hizmetlerimizi halkımıza duyuran siz değerli radyo programcıları ve yöneticilerine teşekkür ediyorum.” Dedi.

Radyocuların her birinin ayrı bir dinleyici kitlesi olduğunu ve gündemin belirlenmesinde önemli bir işlev gördüklerini belirten Başkan Çelikbilek, daha sonra sorulara yanıt verdi.

Radyo İlaç’ın sahibi Şahin Özer de toplantıya katılarak, radyocuların sorunları hakkında genel bir konuşma yaparak, “Radyocular Eğleniyor adıyla bir etkinlik yapabiliriz ve bunu Beykoz’dan başlatabiliriz. Yine daha sık bir araya gelerek ortak sorunlarımıza ortak çözümler bulabiliriz.” Dedi.


 
   

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109