MHP ATAŞEHİR DERNEK ZİYARETLERİN DE

MHP ATAŞEHİR DERNEK ZİYARETLERİN DE

MHP ATAŞEHİR DERNEK ZİYARETLERİN DE
Hafta sonu Planladığımız Bölgedeki sivil toplum kuruluşlarına Bölge Milletvekilimiz Ali TORLAK beyinde katılımıyla ziyaretler tertiplenmiştir. Ziyaretlere  Ordulular derneğini ile başlanmış vatandaşlarımızın dertleri dinlenmiş, tüm karadeniz bölgesininde olduğu gibi Ordulularda da bilinen tarımsal sorunlar la ilgili Milliyetçi Hareket Partisinin tarımla alakalı politikaları anlatılmış İktidar ortağı olduğumuz dönemde yapılan tarımsal projeler hatırlatılmıştır.

Ziyaret Ispartalılar derneği ile devam etmiş oradaki vatandaşlarımızında işsizlikle alakalı dert yandığı sıkıntılarına Milliyetçi Hareket Partisinin Tek Başına iktidarında istihdam konusundaki projeleri izah edilmiş ve Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli beyin her yıl 700 bin kişilik istihdam sözü Ispartalılar tarafından ayakta alkışlanmıştır.

Oradan alınan olumlu hava ile birlikte Kastamonu Araç Derneğine geçilmiş oradaki hazirunun emekli ve yaşlılardan oluştuğu dikkate alınarak seçim beyannamemizdeki emekliye 13. maaş yaşlılara da bakım evleri ve yaşlılık ücreti bağlanacağı sözü anlatılmış ve vatandaşlarımız da ilgi uyandırmıştır.
Bu olumlu ziyaretlerin ardından da hız kesmeyen MHP ATAŞEHİR teşkilatı Zübeyde hanım öğretmen evinde gerçekleştirilen Ataşehir Trabzonlular gecesine katılmış ve yoğun bir ilgi ile karşılanmıştır.

Ertesi günde Milliyetçi hareket Partisi Ataşehir Teşkilatı olarak katıldığımız Siyad Genel Merkezi kongresinde Mevcut Genel Başkan Sebahattin SUNGUR beye ve Aday olan İsmaiil KABAKCI beye hayırlı temennilerde bulunulmuştur.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER