Beykoz Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü’nde Şampiyonlar Yetişiyor

Beykoz Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü’nde Şampiyonlar Yetişiyor

Beykoz Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü’nde Şampiyonlar Yetişiyor
Beykoz Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü’nde Şampiyonlar Yetişiyor

Spot: Gençleri spora teşvik etmek üzere 18 branşta faaliyet gösteren Beykoz Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü sporda ilçenin adını başarıyla duyuracak şampiyonlar yetiştiriyor.

İlçedeki çocuk ve gençlere profesyonel spor olanağı sunan Beykoz Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü, ilçenin adını duyuracak yetenekli gençleri il ve ülke çapında düzenlenen spor müsabakalarına hazırlanıyor. Bugüne kadar taekwondo, kick boks, boks branşlarında kazandığı sonuçlarla yüzleri güldüren kulüp, bayan futbol takımıyla da yeni başarılar hedefliyor.

 2004 yılından bu yana faaliyet gösteren Beykoz Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Derneği’nin bünyesinde 265 lisanslı sporcu ve konularında uzman 16 eğitmen bulunuyor. Çalışmalarını R. Şahin Köktürk Spor Kompleksi’nde sürdüren kulüpte, yeni kurulan bayan futbol takımı, U-13-14-16 erkek futbol takımları ve oryantiring şubesiyle birlikte teakwondo, karate, kick-boks, boks, bilek güreşi, yüzme, halk oyunları, kürek, badminton, basketbol, satranç, atletizm, tenis, masa tenisi ve step-aerobik branşlarında eğitim veriliyor.

Oryantring Şubesi Faaliyete Başladı Düzenlediği spor organizasyonlarıyla yeni nesilleri spora teşvik eden kulüp böylece ilçenin tanıtımına da katkı sağlıyor. Bugüne kadar Türkiye Taekwondo Şampiyonası’nın yanı sıra badminton ve tenis turnuvaları düzenleyerek genç sporcuları buluşturan kulüp, geçen yaz Uluslararası Oryantiring 5. etap yarışlarına ev sahipliği yaptı. Yön bulma ve reflekslere dayalı bir spor olan oryantiring için yarışlarda ilçemizi temsil etmek üzere kulüp bünyesinde bir de oryantiring şubesi kuruldu.

 Beykoz Korusu’nda Türkiye Oryantiring Federasyonu’yla birlikte düzenlenen yarışlarda kulüp sporcuları da çeşitli dereceler aldı. Yaz Spor Okulları’nda Uzman Eğitim Beykozlu gençlere yeteneklerini keşfetme, spor ve eğlence dolu bir yaz olanağı sunan Yaz Spor Okulları’nda geçen yaz 820 öğrenci uzman antrenörler eşliğinde eğitim aldı. Her yaz açılan ve sporu eğlenceli hale getiren bu okullarda öğrenciler yüzmeden basketbola, tenisten futbola kadar herhangi bir dalda ya da birçok dalı kapsayan paket programlarda eğitim alabiliyor. Kulüpte hali hazırda devam eden kış spor okullarında ise 685 öğrenci eğitim görüyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER