Ataşehir Belediyespor 1 - Beşiktaş -0

Ataşehir Belediyespor Yağmur’un attığı golle karşılaşmayı 1-0 kazandı.

Ataşehir Belediyespor 1 - Beşiktaş -0
Ataşehir Belediyespor 1 - Beşiktaş -0

Ataşehir Belediyespor Yağmur’un attığı golle karşılaşmayı 1-0 kazandı.

Ataşehir Belediyespor-Beşiktaş kadın futbol takımları arasında oynanan maçta ilk ve son sözü söyleyen Yağmur oldu.. Ataşehir’in sultanları Yağmur’un attığı golle karşılaşmayı 1-0 kazandı.Ataşehir’in sultanları Yağmur’un attığı golle karşılaşmayı 1-0 kazandı.

Ataşehir Yenisahra Stadı’nda gerçekleşen karşılaşmada maça hızlı başlayan Ataşehir Belediyespor, 10. dakikada Yağmur’un ayağından bulduğu golle 3 puana ulaştı.

Ataşehir Belediyespor maça Duygu Yılmaz, Nino Studze, Çiğdem Belci, Sevinç Çorlu, Yağmur Uraz, Seval Kıraç, Nino Pasikashvılı, Reyhan Şeker, Kader Hançar, Fatma Kara ve Khtıa Tchkonıa ilk onbiriyle başladı. 
Siyah beyazlılar ise mücadeleye Ekaterina Ulasevich, Safa Merve Nalçacı, Didem Karagenç, Jessica O’Rourke, Funda Payan, Emine Ecem Esen, Buse Budak, Ayşe Şevval Ay, Zeynep Gamze Koçer, Başak Gündoğdu ve Ada Jacquette ilk onbiriyle çıktı.

Mücadeleye tempolu bir başlangıç yapan ve maç boyunca daha çok topa sahip olup, daha fazla pozisyon yakalayan Ataşehir Kadın Futbol Takımı, oyun boyunca hakimiyetini sürdürdü.

Ataşehirli ve Beşiktaşlı taraftarlar maça yoğun ilgi gösterirken, Yenisahra Stadı en kalabalık günlerinden birini yaşadı.  

Güncelleme Tarihi: 23 Ocak 2017, 22:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER