ATAŞEHİR'DE GELECEK İÇİN “KARINCA KAMPI” BAŞLADI

Ataşehir Belediyesi Ferhatpaşa Gençlik Merkezi’nde YGS’ye hazırlanan öğrenciler için Karınca Kampı başladı.

ATAŞEHİR'DE  GELECEK İÇİN “KARINCA KAMPI” BAŞLADI
ATAŞEHİR'DE  GELECEK İÇİN “KARINCA KAMPI” BAŞLADI

Ataşehir Belediyesi Ferhatpaşa Gençlik Merkezi’nde YGS’ye hazırlanan öğrenciler için Karınca Kampı başladı.
Üniversite hazırlık sürecinde sıkı ve düzenli çalışmak başarıyı getiriyor. Bu amaçla Ataşehir Belediyesi Ferhatpaşa Gençlik Merkezi’nde YGS sınavına girecek öğrenciler için hazırlık maratonuna yardımcı olmak amacıyla 23 ocaktan itibaren  “Karınca Kampı” düzenledi. Kamp 5 şubata kadar devam edecek.
Karınca Kampı ile öğrencilerin konu eksiklerini kapatması, yoğun çalışma temposuna alışması, soru ve çözüm pratiği geliştirmesi amaçlanıyor. Kamp boyunca psikolog eşliğinde Karınca Ruhu’nun beş özelliği olan sabır, azim, disiplin, paylaşım ve öngörülü olmak 12.sınıf ve mezun öğrencilere farklı etkinliklerle anlatılacak.



Rehber öğretmen eşliğinde gün gün öğrencilerin çalışma temposu ve verimi bu sayede kontrol edilecek.
Karınca Kampı 10.00-15.30 arasında yapılacak. Devamlılığın zorunlu olduğu kampa katılan her öğrenci günlük soru takip çizelgesini doldurmak ve her dersten bir soru bankası bitirmek zorunda.
Öğrenciler gün içinde çözemediği soruları öğretmenine sorabilecek. Kamp sonunda deneme sınavı yapılarak öğretmenlerin önerisiyle kampın en yüksek dereceli ve çalışkan öğrencisi seçilecek. Kamp kurallarına uymayan öğrenciler ise kampa devam edemeyecek.


ATAŞEHİR BELEDİYESİ İLETİŞİM



Güncelleme Tarihi: 24 Ocak 2017, 16:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER