Ödül Bilet Ödül bilet türleri

Ödül BiletÖdül bilet türleri: ataşehirweb rehberi

Ödül Bilet Ödül bilet türleri
Ödül Bilet
Ödül bilet türleri:


THY ONLİNE BİLET ALMAK İÇİN TIKLA

Limitli yer kapasiteli ödül biletler: Limitli yer kapasiteli ödül bilet için uçaklarımızda belirli sayıda koltuk ayrılmakta olup, ilgili kontenjanda yer olması halinde rezervasyon yaptırılabilir. Limitli yer kapasiteli ödül biletler için rezervasyon sınıfı Economy Class için X, Comfort Class için Z, Business Class için  I , First Class için ise O’ dur.  Limitli yer kapasiteli ödül biletlerin mil değerleri, yer garantili ödül bilet mil değerlerine göre daha düşüktür.

Yer garantili Ödül Biletler: Yer garantili ödül biletlerde herhangi bir kontenjan kısıtlaması olmayıp tıpkı ücretli biletle seyahat eden yolcularımız gibi uçakta yer olduğu sürece yer garantili ödül bilet düzenlenebilir.
Miles&Smiles programında düzenlenen yer garantili ödül biletlerinde seyahat tarihlerinin yüksek sezon ya da düşük sezonda gerçekleşmesi durumunda farklı mil değerleri kullanımı söz konusudur.
Yer garantili ödül biletler için rezervasyon sınıfı Economy Class için X, Comfort Class için Z, Business Class için ise I'dir.
Seyahat Acentaları:

Türkiye içinde yetkili acentalar sadece iç hat ödül bilet düzenleyebilirler. Diğer ödül biletler seyahat acentaları tarafından düzenlenemez.
Mil Kazanma:

Ödül bilet ile gerçekleştirilen uçuşlardan ya da diğer ödüllerden mil kazanımına izin verilmez.
Ödül transferi:

Miles&Smiles Milleri diğer kişilere ya da üyelere aktarılamaz ve tek bir ödül alabilmek için diğer Miles&Smiles Üyeleri’nin milleri ile birleştirilemez. (Elite Plus kart sahibi üyelerimize özel ‘’Aile Üyeliği’’ uygulaması hariç) Üye’nin vefatı halinde ölüm ilamı, verasetname ve noter tasdikli feragatname (diğer varislerin haklarından feragat ettiklerini gösterir belge) belgelerinin Türk Hava Yolları’na ibraz edilmesi durumunda varislerden birine vefat eden üye’nin milleri Bonus Mil olarak transfer edilir. Transfer edilen miller ilk kazanıldıkları tarih itibariyle geçerlidir.
Ödül biletlerde yapılan değişiklikler:

Ödül biletler düzenlendikten sonra, biletin geçerliliği süresince (biletin düzenlendiği tarihten itibaren 1 yıl içerisinde) işlem başına ek ücret alınarak uçuş saatleri ve tarihlerinde değişiklik ya da parkur değişikliği (aynı ödül bölgesinde ve aynı rezervasyon sınıfında olmak şartıyla sadece Türk Hava Yolları uçuşlarında geçerlidir) yapılabilir. Refakatçi biletlerde rezervasyon değişikliği yapılırken ücretli uçan üye ile gidiş parkurunda beraber uçma zorunluluğuna dikkat edilmelidir.
Dış hat bağlantılı düzenlenmiş iç hat biletlerine sadece iç hat rezervasyonunda yapılacak olan değişiklikler için dış hat rezervasyon ücreti alınır.
Ödül Biletler düzenlendikten sonra yapılan değişiklikler için lütfen tıklayınız.
Çocuklar:

Ödül biletler için gereken mil değerleri yetişkinler ve çocuklar için aynıdır. 2 yaşından küçük çocuklar için ödül bilet düzenlenmez.
İsim değişikliği:

Ödül biletler düzenlendikten sonra isim değişikliğine izin verilmez.
Tek yön ödül bilet:

Ödül biletler tek yön düzenlenebilir.Türk Hava Yolları uçuşlarında tüm sınıflarda (Ekonomi, Business ve First Class) geçerli olacak olan uygulamada gidiş-dönüş ödül bilet mil değerinin yüzde 60’ı kadar mil karşılığında tek yön ödül bilet düzenletilebilir.
Code-share uçuşlar (ortak uçuş):

Türk Hava Yolları ya da Star Alliance üyesi başka bir havayolu tarafından icra edilen code-share seferlerde ödül bilet kullanılabilir.

Program ortağı olmayan bir havayolu tarafından icra edilen uçuşlarda ödül bilet kullanımına izin verilmez.
Ödül bilet geçerlilik süresi:

Ödül biletler, düzenlendikleri tarihten itibaren 1 yıl geçerlidir ve ve bunlar devredilemez ve/veya süresi uzatılamaz herhangi bir diğer ödeme türüyle birleştirilemez.
Open jaw:

Türk Hava Yolları ya da Star Alliace üyesi başka bir havayolu ile gerçekleştirilen uçuşlarda Open Jaw’a sadece 1 kez izin verilir.
Açık biletler:

Ödül biletler açık düzenlenemez.
Ödül bilette Stopover:

Türk Hava Yolları uçuşlarında sadece 1 kez stopover’a izin verilir.

US Airways dışında Star Alliance üyesi diğer havayolları uçuşlarında düzenlenecek ödül biletlerde Ekonomi için minimum 60.000 mil, Business için minimum 90.000 mil ve First uçuşlarda minimum 135.000 mil’den itibaren başlayan ödül değerlerinde sadece 1 kez stopover yapılabilir.

US Airways uçuşlarında düzenlenecek ödül biletlerde geçerli stopover kuralı aşağıdaki gibidir.

    * US Airways tarafından icra edilen dış hat uçuşlarda stopover yapılabilir.
    * Seyahat aynı bölge içinde olduğu veya open jaw içerdiği zaman stop over’a izin verilmez.
    * US Airways “hub” şehirlerinde (Philadelphia, Denver, Charlotte, Phoenix, Pittsburgh, Las Vegas ) stop over ‘a izin verilir.
    * Ödül uçuşun mümkün olan en direkt şekilde gerçekleştirilmesi gerekmektedir. Daha direkt bir uçuş olduğu sürece uçuşta stop over’a izin verilmez.
    * Stopover işlemi Biletleme esnasında Rezervasyona girilmelidir. Bilet düzenlendikten sonra stop over’a izin verilmez.


Yüksek sezon / düşük sezon:

Yer garantili ödül biletlerde gidiş ya da dönüş tarihlerinin farklı sezonlarda olması durumunda yüksek sezon mil değeri esas alınır.
Parkur:

Ödül biletler en fazla 8 uçuş parkurundan oluşur.
Kullanılmayan ödül biletler:

Hiç bir kuponu kullanılmayan ödül biletlere ait miller ek ücret karşılığı iade edilebilir. Ek ücretler için lütfen tıklayınız.
Upgrade:

Ödül biletlere upgrade işlemi yapılamaz.
Rezervasyon sınıfları:

Ödül bilet rezervasyonları mutlaka ödül bilet sınıfında yapılmalı ve biletlenmelidir. Rezervasyonu onaylanmamış ödül biletler düzenlenemez.
Biletleme:

Aşağıda yeralan noktaları hatırda tutarak, herhangi bir Türk Hava Yolları Satış Ofisinden, rezervasyon merkezinden, yetkili acentalarımızdan ya da internet sitemizden ve artık cep telefonları üzerinden MOBİL THY ile ödül biletinizin rezervasyonunu, ödül bilet sınıfından, Miles&Smiles üyelik numaranızı vererek yaptırabilirsiniz.
Ödül biletler, bazı ekstra giderler doğurabilir (Havaalanı vergisi, resmi harçlar gibi). Nakit ya da kredi kartı dışında bir ödeme türü kabul edilemez. (mco, voucher gibi)
Ödül bilet için gerekli olan miller, mil hesabınızdan otomatik olarak düşülmektedir. Kalan millerinizi hesap özetinizden izleyebilirsiniz.
Ödül biletler, rezervasyonları onaylandıktan sonra normal opsiyon kuralları dahilinde düzenlenmelidir. Ödül biletinizi düzenletebilmeniz için geçerli kimlik ve Miles&Smiles kartınızı herhangi bir Türk Hava Yolları Satış Ofisine ibraz etmeniz ve imzalı dilekçeniz ekinde kimlik ve Miles&Smiles kart fotokopinizi teslim etmeniz gerekmektedir.
Biletleme opsiyon süresi:

Biletleme işlemi normal opsiyon kuralları çerçevesinde yapılır.Düzenlemesi yapılmayan ödül biletlerin rezervasyonu opsiyon kurallarına göre iptal edilir.
Diğer havayolları ile kombinasyon:

Türk Hava Yolları’nın diğer Star Alliance üyesi havayolları ile kombine düzenlenecek ödül biletlerinde limitli yer kapasiteli ödül bilet sınıflarında rezervasyon yapılır (Economy Class için X, Comfort Class için Z, Business Class için I, First class için O) ve kombine düzenlenen ödül biletlerde Star Alliance Ödül Tablosunda belirtilen mil değerleri geçerlidir.
Aynı havaalanı:

Ödül biletlerde aynı havaalanı gidişte ya da dönüşte sadece 1 kez yer alır.
Kayıp/Çalıntı Ödül biletler:

Ödül biletin çalınması ya da kaybı halinde Türk Hava Yolları Satış Ofisleri ile irtibata geçilmelidir.

Ucuz Uçak Bileti Satan Firmalar

THY, Ucuz Uçak Bileti


ucuz bilet, ucuz uçak bileti, bilet, biletx,Süper Bilet, Süper Fiyat " İndirimli uçak biletleri, Kanada, Amerika Birleşik Devletleri, New York, Chicago, İngiltere, Londra, Almanya, Berlin, İtalya, Roma, Fransa, Paris, Hollanda, Amsterdam, Rusya, Moskova ve tüm Avrupa'ya özel uçak bileti fiyatları. Çok yakında şehirlerarası otobüs biletleri, bilet açık arttırmaları, yurtdışı otel ve araba rezervasyonları da bu sitede hizmetinizde olacak,     * Anadolu Jet ucuz uçak bilet fiyatları
 Atlas Jet ucuz uçak bilet fiyatları, İzair ucuz uçak bilet fiyatları, Onur Air ucuz uçak bilet fiyatları, Pegasus ucuz uçak bilet fiyatları, Anlık sonuçlarla ekonomik, indirimli, promosyon, ucuz uçak bilet fiyatları bulan tek site. Anadolu Jet, Atlas Jet, İzAir, Onur Air, Pegasus, Sun Express, THY online ucuz uçak bilet fiyatları arayabilir, karşılaştırabilirsiniz.
Türkiye'deki tüm havayollarının web sitesinden ayrı ayrı uçak biletleri ararken kaybedeceğiniz zamanınızı size geri kazandırıyoruz. Türkiye'deki tüm havayollarına ait online olarak hem yurtiçi ucuz uçak bilet fiyatları hem de yurtdışı ucuz uçak bilet fiyatları arayabilirsiniz.
 Pegasus airlines, Sun Express ucuz uçak bilet fiyatları, THY ucuz uçak bilet fiyatları, Dış Hatlar: Yurtdışı seyahatlerinize en uygun, sondakika indirimli uçak bileti fiyatları.,
İç Hatlar: Türk Hava Yolları ve Atlas Jet yurtiçi uçak biletleri online satış için tıklayınız., İndirimli Fiyat Uçuşlar: En güncel ve ucuz uçak bilet fiyatlarına ulaşmak için tıklayınız.
ucuz bilet, ucuz uçak bileti, bilet, biletx,Süper Bilet, Süper Fiyat " İndirimli uçak biletleri, Kanada, Amerika Birleşik Devletleri, New York, Chicago, İngiltere, Londra, Almanya, Berlin, İtalya, Roma, Fransa, Paris, Hollanda, Amsterdam, Rusya, Moskova ve tüm Avrupa'ya özel uçak bileti fiyatları. Çok yakında şehirlerarası otobüs biletleri, bilet açık arttırmaları, yurtdışı otel ve araba rezervasyonları da bu sitede hizmetinizde olacak,     * Anadolu Jet ucuz uçak bilet fiyatları
 Atlas Jet ucuz uçak bilet fiyatları, İzair ucuz uçak bilet fiyatları, Onur Air ucuz uçak bilet fiyatları, Pegasus ucuz uçak bilet fiyatları, Anlık sonuçlarla ekonomik, indirimli, promosyon, ucuz uçak bilet fiyatları bulan tek site. Anadolu Jet, Atlas Jet, İzAir, Onur Air, Pegasus, Sun Express, THY online ucuz uçak bilet fiyatları arayabilir, karşılaştırabilirsiniz.
Türkiye'deki tüm havayollarının web sitesinden ayrı ayrı uçak biletleri ararken kaybedeceğiniz zamanınızı size geri kazandırıyoruz. Türkiye'deki tüm havayollarına ait online olarak hem yurtiçi ucuz uçak bilet fiyatları hem de yurtdışı ucuz uçak bilet fiyatları arayabilirsiniz.
 Pegasus airlines, Sun Express ucuz uçak bilet fiyatları, THY ucuz uçak bilet fiyatları, Dış Hatlar: Yurtdışı seyahatlerinize en uygun, sondakika indirimli uçak bileti fiyatları.,
İç Hatlar: Türk Hava Yolları ve Atlas Jet yurtiçi uçak biletleri online satış için tıklayınız., İndirimli Fiyat Uçuşlar: En güncel ve ucuz uçak bilet fiyatlarına ulaşmak için tıklayınız.
ucuz bilet, ucuz uçak bileti, bilet, biletx,Süper Bilet, Süper Fiyat " İndirimli uçak biletleri, Kanada, Amerika Birleşik Devletleri, New York, Chicago, İngiltere, Londra, Almanya, Berlin, İtalya, Roma, Fransa, Paris, Hollanda, Amsterdam, Rusya, Moskova ve tüm Avrupa'ya özel uçak bileti fiyatları. Çok yakında şehirlerarası otobüs biletleri, bilet açık arttırmaları, yurtdışı otel ve araba rezervasyonları da bu sitede hizmetinizde olacak,     * Anadolu Jet ucuz uçak bilet fiyatları
 Atlas Jet ucuz uçak bilet fiyatları, İzair ucuz uçak bilet fiyatları, Onur Air ucuz uçak bilet fiyatları, Pegasus ucuz uçak bilet fiyatları, Anlık sonuçlarla ekonomik, indirimli, promosyon, ucuz uçak bilet fiyatları bulan tek site. Anadolu Jet, Atlas Jet, İzAir, Onur Air, Pegasus, Sun Express, THY online ucuz uçak bilet fiyatları arayabilir, karşılaştırabilirsiniz.
Türkiye'deki tüm havayollarının web sitesinden ayrı ayrı uçak biletleri ararken kaybedeceğiniz zamanınızı size geri kazandırıyoruz. Türkiye'deki tüm havayollarına ait online olarak hem yurtiçi ucuz uçak bilet fiyatları hem de yurtdışı ucuz uçak bilet fiyatları arayabilirsiniz.
 Pegasus airlines, Sun Express ucuz uçak bilet fiyatları, THY ucuz uçak bilet fiyatları, Dış Hatlar: Yurtdışı seyahatlerinize en uygun, sondakika indirimli uçak bileti fiyatları.,
İç Hatlar: Türk Hava Yolları ve Atlas Jet yurtiçi uçak biletleri online satış için tıklayınız., İndirimli Fiyat Uçuşlar: En güncel ve ucuz uçak bilet fiyatlarına ulaşmak için tıklayınız.
ucuz bilet, ucuz uçak bileti, bilet, biletx,Süper Bilet, Süper Fiyat " İndirimli uçak biletleri, Kanada, Amerika Birleşik Devletleri, New York, Chicago, İngiltere, Londra, Almanya, Berlin, İtalya, Roma, Fransa, Paris, Hollanda, Amsterdam, Rusya, Moskova ve tüm Avrupa'ya özel uçak bileti fiyatları. Çok yakında şehirlerarası otobüs biletleri, bilet açık arttırmaları, yurtdışı otel ve araba rezervasyonları da bu sitede hizmetinizde olacak,     * Anadolu Jet ucuz uçak bilet fiyatları
 Atlas Jet ucuz uçak bilet fiyatları, İzair ucuz uçak bilet fiyatları, Onur Air ucuz uçak bilet fiyatları, Pegasus ucuz uçak bilet fiyatları, Anlık sonuçlarla ekonomik, indirimli, promosyon, ucuz uçak bilet fiyatları bulan tek site. Anadolu Jet, Atlas Jet, İzAir, Onur Air, Pegasus, Sun Express, THY online ucuz uçak bilet fiyatları arayabilir, karşılaştırabilirsiniz.
Türkiye'deki tüm havayollarının web sitesinden ayrı ayrı uçak biletleri ararken kaybedeceğiniz zamanınızı size geri kazandırıyoruz. Türkiye'deki tüm havayollarına ait online olarak hem yurtiçi ucuz uçak bilet fiyatları hem de yurtdışı ucuz uçak bilet fiyatları arayabilirsiniz.
 Pegasus airlines, Sun Express ucuz uçak bilet fiyatları, THY ucuz uçak bilet fiyatları, Dış Hatlar: Yurtdışı seyahatlerinize en uygun, sondakika indirimli uçak bileti fiyatları.,
İç Hatlar: Türk Hava Yolları ve Atlas Jet yurtiçi uçak biletleri online satış için tıklayınız., İndirimli Fiyat Uçuşlar: En güncel ve ucuz uçak bilet fiyatlarına ulaşmak için tıklayınız.
ucuz bilet, ucuz uçak bileti, bilet, biletx,Süper Bilet, Süper Fiyat " İndirimli uçak biletleri, Kanada, Amerika Birleşik Devletleri, New York, Chicago, İngiltere, Londra, Almanya, Berlin, İtalya, Roma, Fransa, Paris, Hollanda, Amsterdam, Rusya, Moskova ve tüm Avrupa'ya özel uçak bileti fiyatları. Çok yakında şehirlerarası otobüs biletleri, bilet açık arttırmaları, yurtdışı otel ve araba rezervasyonları da bu sitede hizmetinizde olacak,     * Anadolu Jet ucuz uçak bilet fiyatları
 Atlas Jet ucuz uçak bilet fiyatları, İzair ucuz uçak bilet fiyatları, Onur Air ucuz uçak bilet fiyatları, Pegasus ucuz uçak bilet fiyatları, Anlık sonuçlarla ekonomik, indirimli, promosyon, ucuz uçak bilet fiyatları bulan tek site. Anadolu Jet, Atlas Jet, İzAir, Onur Air, Pegasus, Sun Express, THY online ucuz uçak bilet fiyatları arayabilir, karşılaştırabilirsiniz.
Türkiye'deki tüm havayollarının web sitesinden ayrı ayrı uçak biletleri ararken kaybedeceğiniz zamanınızı size geri kazandırıyoruz. Türkiye'deki tüm havayollarına ait online olarak hem yurtiçi ucuz uçak bilet fiyatları hem de yurtdışı ucuz uçak bilet fiyatları arayabilirsiniz.
 Pegasus airlines, Sun Express ucuz uçak bilet fiyatları, THY ucuz uçak bilet fiyatları, Dış Hatlar: Yurtdışı seyahatlerinize en uygun, sondakika indirimli uçak bileti fiyatları.,
İç Hatlar: Türk Hava Yolları ve Atlas Jet yurtiçi uçak biletleri online satış için tıklayınız., İndirimli Fiyat Uçuşlar: En güncel ve ucuz uçak bilet fiyatlarına ulaşmak için tıklayınız.
ucuz bilet, ucuz uçak bileti, bilet, biletx,Süper Bilet, Süper Fiyat " İndirimli uçak biletleri, Kanada, Amerika Birleşik Devletleri, New York, Chicago, İngiltere, Londra, Almanya, Berlin, İtalya, Roma, Fransa, Paris, Hollanda, Amsterdam, Rusya, Moskova ve tüm Avrupa'ya özel uçak bileti fiyatları. Çok yakında şehirlerarası otobüs biletleri, bilet açık arttırmaları, yurtdışı otel ve araba rezervasyonları da bu sitede hizmetinizde olacak,     * Anadolu Jet ucuz uçak bilet fiyatları
 Atlas Jet ucuz uçak bilet fiyatları, İzair ucuz uçak bilet fiyatları, Onur Air ucuz uçak bilet fiyatları, Pegasus ucuz uçak bilet fiyatları, Anlık sonuçlarla ekonomik, indirimli, promosyon, ucuz uçak bilet fiyatları bulan tek site. Anadolu Jet, Atlas Jet, İzAir, Onur Air, Pegasus, Sun Express, THY online ucuz uçak bilet fiyatları arayabilir, karşılaştırabilirsiniz.
Türkiye'deki tüm havayollarının web sitesinden ayrı ayrı uçak biletleri ararken kaybedeceğiniz zamanınızı size geri kazandırıyoruz. Türkiye'deki tüm havayollarına ait online olarak hem yurtiçi ucuz uçak bilet fiyatları hem de yurtdışı ucuz uçak bilet fiyatları arayabilirsiniz.
 Pegasus airlines, Sun Express ucuz uçak bilet fiyatları, THY ucuz uçak bilet fiyatları, Dış Hatlar: Yurtdışı seyahatlerinize en uygun, sondakika indirimli uçak bileti fiyatları.,
İç Hatlar: Türk Hava Yolları ve Atlas Jet yurtiçi uçak biletleri online satış için tıklayınız., İndirimli Fiyat Uçuşlar: En güncel ve ucuz uçak bilet fiyatlarına ulaşmak için tıklayınız.
ucuz bilet, ucuz uçak bileti, bilet, biletx,Süper Bilet, Süper Fiyat " İndirimli uçak biletleri, Kanada, Amerika Birleşik Devletleri, New York, Chicago, İngiltere, Londra, Almanya, Berlin, İtalya, Roma, Fransa, Paris, Hollanda, Amsterdam, Rusya, Moskova ve tüm Avrupa'ya özel uçak bileti fiyatları. Çok yakında şehirlerarası otobüs biletleri, bilet açık arttırmaları, yurtdışı otel ve araba rezervasyonları da bu sitede hizmetinizde olacak,     * Anadolu Jet ucuz uçak bilet fiyatları
 Atlas Jet ucuz uçak bilet fiyatları, İzair ucuz uçak bilet fiyatları, Onur Air ucuz uçak bilet fiyatları, Pegasus ucuz uçak bilet fiyatları, Anlık sonuçlarla ekonomik, indirimli, promosyon, ucuz uçak bilet fiyatları bulan tek site. Anadolu Jet, Atlas Jet, İzAir, Onur Air, Pegasus, Sun Express, THY online ucuz uçak bilet fiyatları arayabilir, karşılaştırabilirsiniz.
Türkiye'deki tüm havayollarının web sitesinden ayrı ayrı uçak biletleri ararken kaybedeceğiniz zamanınızı size geri kazandırıyoruz. Türkiye'deki tüm havayollarına ait online olarak hem yurtiçi ucuz uçak bilet fiyatları hem de yurtdışı ucuz uçak bilet fiyatları arayabilirsiniz.
 Pegasus airlines, Sun Express ucuz uçak bilet fiyatları, THY ucuz uçak bilet fiyatları, Dış Hatlar: Yurtdışı seyahatlerinize en uygun, sondakika indirimli uçak bileti fiyatları.,
İç Hatlar: Türk Hava Yolları ve Atlas Jet yurtiçi uçak biletleri online satış için tıklayınız., İndirimli Fiyat Uçuşlar: En güncel ve ucuz uçak bilet fiyatlarına ulaşmak için tıklayınız.
ucuz bilet, ucuz uçak bileti, bilet, biletx,Süper Bilet, Süper Fiyat " İndirimli uçak biletleri, Kanada, Amerika Birleşik Devletleri, New York, Chicago, İngiltere, Londra, Almanya, Berlin, İtalya, Roma, Fransa, Paris, Hollanda, Amsterdam, Rusya, Moskova ve tüm Avrupa'ya özel uçak bileti fiyatları. Çok yakında şehirlerarası otobüs biletleri, bilet açık arttırmaları, yurtdışı otel ve araba rezervasyonları da bu sitede hizmetinizde olacak,     * Anadolu Jet ucuz uçak bilet fiyatları
 Atlas Jet ucuz uçak bilet fiyatları, İzair ucuz uçak bilet fiyatları, Onur Air ucuz uçak bilet fiyatları, Pegasus ucuz uçak bilet fiyatları, Anlık sonuçlarla ekonomik, indirimli, promosyon, ucuz uçak bilet fiyatları bulan tek site. Anadolu Jet, Atlas Jet, İzAir, Onur Air, Pegasus, Sun Express, THY online ucuz uçak bilet fiyatları arayabilir, karşılaştırabilirsiniz.
Türkiye'deki tüm havayollarının web sitesinden ayrı ayrı uçak biletleri ararken kaybedeceğiniz zamanınızı size geri kazandırıyoruz. Türkiye'deki tüm havayollarına ait online olarak hem yurtiçi ucuz uçak bilet fiyatları hem de yurtdışı ucuz uçak bilet fiyatları arayabilirsiniz.
 Pegasus airlines, Sun Express ucuz uçak bilet fiyatları, THY ucuz uçak bilet fiyatları, Dış Hatlar: Yurtdışı seyahatlerinize en uygun, sondakika indirimli uçak bileti fiyatları.,
İç Hatlar: Türk Hava Yolları ve Atlas Jet yurtiçi uçak biletleri online satış için tıklayınız., İndirimli Fiyat Uçuşlar: En güncel ve ucuz uçak bilet fiyatlarına ulaşmak için tıklayınız.
ucuz bilet, ucuz uçak bileti, bilet, biletx,Süper Bilet, Süper Fiyat " İndirimli uçak biletleri, Kanada, Amerika Birleşik Devletleri, New York, Chicago, İngiltere, Londra, Almanya, Berlin, İtalya, Roma, Fransa, Paris, Hollanda, Amsterdam, Rusya, Moskova ve tüm Avrupa'ya özel uçak bileti fiyatları. Çok yakında şehirlerarası otobüs biletleri, bilet açık arttırmaları, yurtdışı otel ve araba rezervasyonları da bu sitede hizmetinizde olacak,     * Anadolu Jet ucuz uçak bilet fiyatları
 Atlas Jet ucuz uçak bilet fiyatları, İzair ucuz uçak bilet fiyatları, Onur Air ucuz uçak bilet fiyatları, Pegasus ucuz uçak bilet fiyatları, Anlık sonuçlarla ekonomik, indirimli, promosyon, ucuz uçak bilet fiyatları bulan tek site. Anadolu Jet, Atlas Jet, İzAir, Onur Air, Pegasus, Sun Express, THY online ucuz uçak bilet fiyatları arayabilir, karşılaştırabilirsiniz.
Türkiye'deki tüm havayollarının web sitesinden ayrı ayrı uçak biletleri ararken kaybedeceğiniz zamanınızı size geri kazandırıyoruz. Türkiye'deki tüm havayollarına ait online olarak hem yurtiçi ucuz uçak bilet fiyatları hem de yurtdışı ucuz uçak bilet fiyatları arayabilirsiniz.
 Pegasus airlines, Sun Express ucuz uçak bilet fiyatları, THY ucuz uçak bilet fiyatları, Dış Hatlar: Yurtdışı seyahatlerinize en uygun, sondakika indirimli uçak bileti fiyatları.,
İç Hatlar: Türk Hava Yolları ve Atlas Jet yurtiçi uçak biletleri online satış için tıklayınız., İndirimli Fiyat Uçuşlar: En güncel ve ucuz uçak bilet fiyatlarına ulaşmak için tıklayınız.
ucuz bilet, ucuz uçak bileti, bilet, biletx,Süper Bilet, Süper Fiyat " İndirimli uçak biletleri, Kanada, Amerika Birleşik Devletleri, New York, Chicago, İngiltere, Londra, Almanya, Berlin, İtalya, Roma, Fransa, Paris, Hollanda, Amsterdam, Rusya, Moskova ve tüm Avrupa'ya özel uçak bileti fiyatları. Çok yakında şehirlerarası otobüs biletleri, bilet açık arttırmaları, yurtdışı otel ve araba rezervasyonları da bu sitede hizmetinizde olacak,     * Anadolu Jet ucuz uçak bilet fiyatları
 Atlas Jet ucuz uçak bilet fiyatları, İzair ucuz uçak bilet fiyatları, Onur Air ucuz uçak bilet fiyatları, Pegasus ucuz uçak bilet fiyatları, Anlık sonuçlarla ekonomik, indirimli, promosyon, ucuz uçak bilet fiyatları bulan tek site. Anadolu Jet, Atlas Jet, İzAir, Onur Air, Pegasus, Sun Express, THY online ucuz uçak bilet fiyatları arayabilir, karşılaştırabilirsiniz.
Türkiye'deki tüm havayollarının web sitesinden ayrı ayrı uçak biletleri ararken kaybedeceğiniz zamanınızı size geri kazandırıyoruz. Türkiye'deki tüm havayollarına ait online olarak hem yurtiçi ucuz uçak bilet fiyatları hem de yurtdışı ucuz uçak bilet fiyatları arayabilirsiniz.
 Pegasus airlines, Sun Express ucuz uçak bilet fiyatları, THY ucuz uçak bilet fiyatları, Dış Hatlar: Yurtdışı seyahatlerinize en uygun, sondakika indirimli uçak bileti fiyatları.,
İç Hatlar: Türk Hava Yolları ve Atlas Jet yurtiçi uçak biletleri online satış için tıklayınız., İndirimli Fiyat Uçuşlar: En güncel ve ucuz uçak bilet fiyatlarına ulaşmak için tıklayınız.

Güncelleme Tarihi: 29 Nisan 2014, 16:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109