Fenerbahçe liderliği geri aldı: Fenerbahçe 4-2 Ankaragücü

Spor Toto Süper Lig 13. haftasında sahasında Ankaragücü'nü ağırlayan Fenerbahçe güzel futbol sergilediği maçtan galibiyetle ayrılan taraf oldu. Fenerbahçe liderliği geri aldı

Fenerbahçe liderliği geri aldı: Fenerbahçe 4-2  Ankaragücü

Spor Toto Süper Lig'de Fenerbahçe, konuk ettiği Ankaragücü'nü 4-2 mağlup etti ve birkaç saatliğine Galatasaray'a kaptırdığı liderliğini geri aldı,
Spor Toto Süper Lig 13. haftasında sahasında Ankaragücü'nü ağırlayan Fenerbahçe güzel futbol sergilediği maçtan galibiyetle ayrılan taraf oldu.
Fenerbahçe liderliği geri aldı

Fenerbahçe Ülker Arena Resimleri TIKLAYIN

F.Bahçe, zirve mücadelesi verdiği Galatasaray'ın galip gelerek maç fazlasyıal liderliğe oturduğu haftada Ankaragücü'nü 4-2 yenerek derbi öncesi kritik bir galibiyet aldı ve tekrar zirveye yerleşti.

Mücadelenin 18. dakikasında Fenerbahçe Miroslav Stoch ile 1-0 öne geçerken 42. dakikada Ankaragücü'nün Murat Duruer ile bulduğu gol sonrası iki takım da soyunma odasına 1-1'lik beraberlikle gitti.

İkinci yarıda oyuna hızlı başlayan Ankaragücü olmasına rağmen net pozisyonları değerlendiremeyen konuk ekip 52. dakikada Cristian'ın füzesi ile yıkıldı. Tekrar öne geçen Fenerbahçe'de 58. dakikada Stoch yine sahneye çıktı ve skoru 3-1 yapan golü attı. Bu golden sonra temposu düşen maçta Ergin Keleş sahneye çıktı ve attığı şık kafa golü ile skoru 3-2'ye getirdi. Son dakikalara girilirken 87. dakikada Issiar Dia attığı maçın sonucunu tayin etti: 4-2

MAÇTA BİR İLK YAŞANDI

Fenerbahçe - Ankaragücü maçının ikinci yarısında sarı-lacivertli takımın kaptanı Alex de Souza ilginç bir olaya imza attı.

Kadıköy Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynanan maçın ikinci yarısında Fenerbahçe'nin Brezilyalı kaptanı Alex, hakem İlker Meral'in yanına giderek "Lensimi düşürdüm" dedi. İlker Meral de oyuncunun soyunma odasına giderek yedek lenslerini almasına izin verdi.

Alex, koşarak soyunma odasına gitti, yedek lenslerini taktı ve sahaya geri döndü. Brezilyalı oyuncunun soyunma odasına gittiği 4 dakika boyunca Fenerbahçe oyuna 10 kişi devam etti.

Brezilyalı yıldız, oyuna döndükten kısa bir süre sonra da Aykut Kocaman tarafından kenara alındı. Yerine Dia oyuna dahil oldu.
                 Kaynak: Ataşehirliyiz.net

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER